Kantoren en bedrijfspanden rondom de Havenstraat in Huizen

Rondom de Havenstraat in Huizen zijn allerlei kantoren, bedrijfsruimten en bedrijfspanden te vinden. Opvallend is de variatie in aanbod en wisselende architectuur. Er zijn duurzame, nieuwbouw bedrijfspanden en kantoren en bedrijfsruimten in oude industriële panden. De Havenstraat verbindt de haven en het dorpshart met elkaar en is daarmee een perfecte ondernemerslocatie. U kunt zowel de particuliere als de zakelijke markt bedienen. Aantrekkelijk? Laat Siewe Zakelijk je helpen om ondernemersdromen in Havenstraat Huizen waar te maken.

Een geschikte bedrijfsruimte of kantoor in Huizen? Siewe helpt!

Siewe Zakelijk is een Gooise bedrijfsmakelaar die al vele ondernemers heeft geholpen bij het vinden van een geschikt kantoor of bedrijfsruimte. De kennis die we hebben van de Huizense zakelijke markt delen we met plezier met u. Maar voordat we gaan zoeken en matchen, achterhalen we eerst uw ondernemersdromen. Waar wilt u staan over 5 en 10 jaar, en hoe groot moet de bedrijfshuisvesting dan zijn? Door met u in gesprek te gaan en de behoefte achter de vraag te achterhalen, voegen we waarde toe. Siewe is nogal ondernemend. Net als u.

Bedrijfspanden en kantoren in Huizen bevinden zich op een toplocatie

Huizen ligt midden in Nederland en sluit aan op de A27 én de A1, waardoor u binnen een half uur in Utrecht, Amersfoort en Almere bent. Eenmaal de snelweg af, bent u met 8 minuten bij de kantoren en bedrijfsruimten aan de Havenstraat. Huizen heeft geen treinstation, maar wel een goed busnetwerk. De bus stopt bij Eemlandweg, op slechts een paar minuten loopafstand van de Havenstraat.

Kantoren en bedrijfspanden rondom de Havenstraat

De bedrijfspanden en kantoren zijn niet alleen te vinden aan de Havenstraat zelf. Het bedrijventerrein strekt zich uit van de Havenstraat tot aan de Zuiderzee. Van woonwinkels tot sportscholen, autoschadebedrijven, groothandels, aannemers en reclamebureaus, u vindt het hier allemaal. Kortom, zo divers als het aanbod van kantoren en bedrijfspanden is, zo divers is het ondernemersgezelschap. Dat dit bedrijventerrein zo populair is, is vooral te danken aan de goede bereikbaarheid en de ligging, midden in het gemoedelijke dorp. Medewerkers kunnen na het werk even sporten en boodschappen doen. Kiest u voor ondernemen rondom de Havenstraat in Huizen?

Waarom kiezen voor een kantoor of bedrijfsruimte aan de Havenstraat in Huizen?

  • Uitstekend bereikbare locatie.
  • Ideaal voor bedrijven die zich richten op de particuliere en zakelijke markt.
  • Heel gevarieerde aanbod van bedrijfsruimten en kantoren.
  • Huizen is een gemoedelijk, goed voorzien dorp.
  • Zowel nieuwbouw als bestaande kantoren en bedrijfspanden.
Aanbod Havenstraat Huizen

Routebeschrijvingen

FAQ: Bedrijvenpark Kabelweg Huizen

Menu