Gevarieerd aanbod van kantoren en bedrijfspanden op Randstad

Bedrijventerrein Randstad staat voor ondernemen in hartje Almere, vlak bij het station en op 6 minuten rijafstand van de A6. De kantoren, bedrijfspanden en bedrijfsruimten zijn variërend in grootte en gebruik. Juist de veelzijdigheid van bedrijven maakt dat er een fijne dynamiek is op het bedrijventerrein. Op bedrijventerrein Randstad zijn veel medische en zorg gerelateerde bedrijven te vinden. Ook ziet u hier advieskantoren en een aantal autodealers, garage- en reparatiezaken.

Siewe Zakelijk vindt het perfecte bedrijfspand op Randstad

Wilt u op deze goed bereikbare, bruisende plek ondernemen? Siewe Zakelijk kan u helpen bij het vinden van een geschikt bedrijfspand of kantoor op bedrijventerrein Randstad. Wij hebben kennis van het gebied en kunnen op basis van uw wensen een goeie ‘match’ maken. Vertel ons dus vooral wat voor bedrijfsruimte u zoekt en hoe u de toekomst ziet. Mochten we het idee hebben dat u op een andere plek in Almere beter tot uw recht komt, zullen we dat zeker aan u voorleggen. Siewe Zakelijk is actief op alle bedrijventerreinen in Almere.

Handige informatie  over de kantoren en bedrijfsruimten op Randstad

Op bedrijventerrein Randstad is een deel geschikt voor bedrijven tot en met milieucategorie 3.1 en een deel alleen voor milieucategorie 2. Er zijn geen bedrijfskavels meer beschikbaar, maar er komen geregeld bedrijfsruimten en kantoren vrij, dus schroom niet om uw vraag te stellen als dit de plek is waar u wilt ondernemen. Op Randstad zijn diverse bedrijfsverzamelgebouwen, vaak met ondernemers die uit dezelfde branche komen. De kruisbestuiving die hierdoor kan plaatsvinden, ervaren de ondernemers als erg prettig. Bedrijventerrein Randstad is 10,5 hectare groot. Op Randstad is breedband internet – via glasvezel – aanwezig en het bedrijventerrein heeft een Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B)-certificaat.

Bereikbaarheid bedrijventerrein Randstad

Onderneemt u in een kantoor of bedrijfsruimte op Randstad, dan kan u op uw website vermelden dat u goed bereikbaar bent. Randstad ligt namelijk pal tegen het centrum van Almere en dus ook bij Station Almere Centrum. Daarbij rijdt u via de S103 in 6 minuten naar de A6, waardoor Amsterdam, Lelystad en ’t Gooi snel bereikbaar zijn. Randstad heeft door haar centrale ligging winkels, sportscholen, een park en kinderopvang in de directe omgeving. Het mooie Hannie Schaftpark aan de Leeghwaterplas bereikt u in een paar minuten. Fijn voor een ommetje tijdens de pauze.

Aanbod Randstad Almere

Routebeschrijving

FAQ: bedrijventerrein Randstad in Almere

Menu