Bedrijventerrein Sallandsekant biedt kantoren en bedrijfsruimten zichtlocatie

Gezien worden in een mooi kantoor of bedrijfspand, het kan op Sallandsekant. Dit bedrijventerrein ligt aan de A6, waardoor veel bedrijfsruimten een zichtlocatie hebben. Dat u vanaf de A6 binnen 5 minuten op Sallandsekant bent, zorgt ervoor dat veel logistieke groothandelsbedrijven zich hier vestigen. Sallandsekant bestaat uit twee delen: het noordelijk deel, gelegen ten oosten van de wijk ‘Tussen de Vaarten’ en het zuidelijk deel, gelegen ten zuiden van ‘Tussen de Vaarten’.

Ondernemen op Sallandsekant, Siewe Zakelijk helpt

Met plezier vertellen wij u meer over de kantoren en bedrijfspanden op Sallandsekant. Mocht de dynamiek van de plek en de goede bereikbaarheid van de kantoren en bedrijfsruimten u aanspreken. Neem dan contact met ons op. Met een makelaar van Siewe Zakelijk vindt u gemakkelijk uw weg en maakt u uw ondernemersdromen waar. Siewe is niet alleen op Sallandsekant actief, ook op andere bedrijventerreinen in Almere weten wij wat er speelt en op die manier kunnen we ondernemers helpen.

Dit heeft Sallandsekant ondernemers te bieden

Sallandsekant is een van de grotere bedrijventerreinen in Almere. De kantoren en bedrijfspanden zijn verdeeld over maar liefst 476.527 m2. Er is een glasvezelnetwerk aanwezig en bedrijven met een milieucategorie tot 3.2 zijn toegestaan. Er is nog uitgeefbare grond en geregeld komen er panden beschikbaar voor nieuwe ondernemers. Siewe is op de hoogte van het actuele aanbod en helpt actief bij het vinden van een geschikte ruimte. Kiest u ervoor om buren te worden van Pon, Staples of Bouwmaat? Dan onderneemt u straks op een heel fijne plek met prima voorzieningen in de buurt op het gebied van supermarkt en sportschool. Die vindt u in de naastgelegen woonwijk ‘Tussen de Vaarten’.

Bereikbaarheid kantoren en bedrijfsruimten Sallandsekant

De ondernemers die zich gevestigd hebben op Sallandsekant kozen voor deze locatie door de goede bereikbaarheid, vooral ook richting Lelystad en ’t Gooi. Sallandsekant ligt vlakbij Knooppunt Almere waar de A27 en A6 elkaar kruisen. Dwars door het bedrijventerrein loopt de busbaan, waardoor de bedrijfsruimten ook heel goed met het openbaar vervoer bereikbaar zijn. Met 20 minuten bent u vanaf Sallandsekant op station Almere Centrum. Station Almere Buiten is nog dichterbij. De ruime opzet zorgt ervoor dat groot vervoer ook gemakkelijk navigeert over het terrein. Parkeerplaatsen zijn er bovendien meer dan voldoende.

Routebeschrijving

FAQ: bedrijventerrein Sallandsekant in Almere

Menu