Op deze mensen kan Siewe Zakelijk bouwen

Als het op zakelijk vastgoed aankomt, heeft Siewe Zakelijk alle kennis en expertise in huis. Maar er zijn dingen die andere bedrijven beter kunnen. En dan schromen we niet daar hulp aan te vragen. Want één ding staat voorop, dat is dat we koste wat het kost kwaliteit willen leveren. In de loop der jaren hebben we een vast groep partners om ons heen verzamelde die we op deze pagina graag aan je voorstellen.

Leeghalen.nl

Spoed of volgens afspraak, René Drabbe van firma Leeghalen staat altijd voor ons klaar om snel te helpen. Of dit nu gaat om het ontruimen of leeghalen van een pand of een schoonmaakklus. René weet altijd wel een oplossing en is een erg fijne vent om mee samen te werken.

www.leeghalen.nl

Trovium Projectrealisatie

Pepijn van Druten en Rob Hoogeveld zijn gespecialiseerd in afbouwprojecten van onder andere kantoorruimten. Ze hebben voor onze klanten een makelaarskantoor, bedrijfsruimte voor de opslag van medicijnen, kinderdagverblijf en fitnessruimte afgebouwd. Onder andere. Want inmiddels hebben wij al in meer dan 20 projecten samengewerkt. Met oog voor detail, een eigen architect én binnenhuisarchitect weten ze elke klus te klaren. In ons laatste project waren zij in staat binnen een maand volgens ons ontwerp een kantoor van 550 m2 te strippen en opnieuw op te bouwen. Volledig van vloerbedekking tot airconditioning en een dakterras. Een topteam!

www.trovium.nl

Refitters

Refitters is een afbouwbedrijf uit Almere. Het staat garant voor strakke ontwerpen, modern en out of the box. Soms regelen ze alleen het ontwerp, soms begeleiden ze het project tot aan de oplevering. Of het nu alleen om de buitenzijde of ook de binnenzijde gaat, we kunnen op Refitters rekenen.

www.refitters.nl

Bargmann & Van Ek Bouwconsulting

Een betrouwbaar en goed adres waar wij onze klanten graag naar verwijzen als er een Energie Prestatie Certificaat vervaardigd moet worden. Henk Bargmann en Jochem Christiaans zijn deskundig en vaardig. Bovendien zijn ze snel.

www.bouwconsultancy.nl

Van Raaijen Infrastructuur

Van Raaijen Infrastructuur maakt slimme ontwerpen, houdt de budgetten strak in de gaten en werkt conform afspraak. Een fijne partij die ook het onderhoud voor zijn rekening neemt, indien gewenst. Het laatste project was de Markerkant 11. Een fors project waarbij zowel de riolering als het straatwerk aangepakt moesten worden. Van Raaijen maakte een slim ontwerp met meer parkeerplaatsen en strakkere lijnen. Het project werd ook aanzienlijk goedkoper. De communicatie met de huurders was perfect, dus niets dan lof.

www.vanraaijeninfra.nl

AenTT

AenTT is een uitstekende partij voor een Energie Prestatie Certificaat en voor advies op maat over het besparen van energie. Carl Dekker is jaren eigenaar geweest van een installatiebedrijf. Hij combineert praktisch advies met een goed inzicht in de kosten.

www.energieadvies.net

Gasservice Flevoland

Gasservice Flevoland is altijd aanspreekbaar en heeft altijd een oplossing en een scherpe offerte. Johan Klok werkt al 15 jaar voor een aantal klanten van ons naar volle tevredenheid. We kunnen hem bellen voor onderhoud en installatie van verwarming, airco’s en mechanische ventilatie.

www.gasserviceflevoland.nl

Rademaker Warmtetechniek

Dyon Rademaker en zijn personeel zijn een uitstekende partij voor alles op het gebied van loodgieterswerk: water, gas maar ook dakdekkerswerk. Hij komt met oplossingen die een ander niet kan bedenken.

www.rwta.nl

Soomedia

De verhuur of verkoop van onze bedrijfsobjecten start met een goede presentatie. Zelf een foto maken is echt niet meer van deze tijd. Wij werken intensief samen met Soomedia voor een profesionele en aantrekkelijke presentatie van bedrijfsobjecten. Naast foto’s maakt Soomedia artist’s impressions (2d en 3 d) en plattegronden. Zij werken snel en zijn van alle markten thuis. Met name in artist’s impressions zijn ze heel goed. Regelmatig maken zij voor onze klanten een 3D-impressie, volledig afgestemd op de wensen van de klant.

www.soomedia.nl

E & E Art

Onze creatieve man Erwin van der Griend van de firma E&E Art uit Zeewolde verzorgt al jarenlang naar volle tevredenheid onze (houten) reclameborden en reclamedoeken die we bij de bedrijfsobjecten plaatsen. Ook bestickert hij ramen van een langdurig leegstaand pand om verhuur of verkoop te bevorderen.

www.eeneart.nl

Yowza!

Reinier Poelhekke van de firma Yowza! uit Bussum heeft ons bedrijf in een nieuw jasje gestoken. Hij bedacht voor ons een nieuwe huisstijl, logo en website. En daar zijn we heel blij mee!

www.yowza.nl

Gemeente Almere

Met de gemeente Almere onderhouden we een goede relatie. Debby Kruyt, Frans Zwagemakers en hun collega’s staan altijd klaar voor ons. Ze zijn toegankelijk en reageren snel. Een voorbeeld voor elke gemeente in Nederland. Ook wij zijn er voor hun en staan hun regelmatig met raad en daad bij.

www.bedrijventerreinenalmere.nl

Securitas

(voorheen Gooiland Beveiliging)

In 2015 heeft een klant van ons gevraagd een systeem op te zetten voor periodieke wietcontroles. Nadat we de eisen die gesteld worden hebben bepaald met gemeente en Politie zijn we op zoek gegaan naar een partij die het kon en wilde uitvoeren. Na een lange zoektocht zijn we bij Securitas uitgekomen. In eerste instantie hebben we een proef gedraaid met 30 objecten. Daarna hebben we het breeduit ingevoerd. Securitas doet dit fantastisch. Vriendelijk naar de huurders, uitstekend bereikbaar voor Politie en klanten. Ze registreren goed wat er gedaan wordt. Sinds 2015 hebben we geen enkele wietkwekerij meer gehad. Dat is te danken aan Securitas.

www.securitas.nl

Bamm! Active

Roald Joosen heeft deze website gemaakt. Hij is actief en punctueel. De connectie met ons CRM Pakket heeft hij goed en zonder noemswaardige problemen neergezet. Zeer prettig om mee te werken, je hoeft de zaak maar één keer door te nemen en dat is van groot belang in dit soort projecten. Bamm! is echter breder. Allain Silbernberg heeft ons samen met Reinier Poelhekke geholpen een aantal strategische keuzes te maken. Waar sta je voor? Wat wil je uitstralen? Hoe communiceer je dit? Stapsgewijs en gestuctureerd zijn we aan de slag gegaan. Deze website is daar een resultante van.

www.bamm-active.nl

Active Finance

Wij hebben goede ervaringen met Krijn Sweers en Quido Schaafsma. Ze hebben onze cliënten geholpen met (soms erg gecompliceerde) financieringsaanvragen. Die cliënten zijn altijd zeer tevreden geweest.

www.activfinance.nl

Wim Braam heeft ons en klanten van ons goed geholpen bij verschillende stoffertingsvraagstukken. Bij ons heeft hij vloerbedekking gelegd, maar hij doet ook zonwering, gordijnen etc. etc. Fijne vent die goed meedenkt.

www.gooilandprojectstoffering.nl

Shioda Consultancy

Wij werken nu al tien jaar samen met Shioda Consultancy. Hij leverte alles op het gebied van IT diensten en voor ons belangrijk: hij heeft goed inzicht in de Internetverbindingen die mogelijk zijn.  Shioda Consultancy heeft altijd meerdere opties, zodat je zelf de provider kan kiezen die het best bij jouw past.

 

Shioda Consultancy is een echte probleemoplosser die ook verhuurders goed helpt door bijvoorbeeld multi-tennant oplossingen aan te bieden. Op de Markerkent bijvoorbeeld heeft hij meer dan 100 huurders aangesloten op een terrein waar voorheen geen glasvezel mogelijk was. De kosten worden via de verhuurder gedeeld met de veschillende gebruikers. De huurders blij met een goede verbinding en de verhuurd blij met pand wat makkelijker verhuurd Kortom een vertrouwde partner waar wij altijd terecht kunnen.

https://shioda.com/

Cash2Collect

Menu