Op deze mensen kan Siewe Zakelijk bouwen

Als het op zakelijk vastgoed aankomt, heeft Siewe Zakelijk alle kennis en expertise in huis. Maar er zijn dingen die andere bedrijven beter kunnen. En dan schromen we niet daar hulp aan te vragen. Want één ding staat voorop, dat is dat we koste wat het kost kwaliteit willen leveren. In de loop der jaren hebben we een vast groep partners om ons heen verzamelde die we op deze pagina graag aan je voorstellen.

AANNEMERS

Aanhetwerk

Klussenbedrijf AANHETWERK is een bedrijf waar u terecht kunt voor een professionele en vakkundige afhandeling van alle voorkomende werkzaamheden in en om uw huis en (klein-) bedrijf. Helpt u snel bij uw aanvraag wanneer u een aanvraag heeft gedaan.
www.werkspot.nl/profiel/aan-het-werk

BTZ

BTZ is een aannemingsbedrijf dat samen met u oplossingsgericht kijkt naar het bouwproject. BTZ staat voor transparantie en geven duidelijkheid bij meer- of minderwerk. Zo weet u precies waar u aan toe bent
www.btz.nl

Dakrenovatie Holland

Dakrenovatie Holland helpt u bij de renovatie en isolatie van daken. Zij staan voor duurzaamheid en werken met duurzame materialen.
www.dakrenovatieholland.nl

Hensen Bouw

Hensen Bouw helpt u met het uitvoeren van bouw- en renovatieprojecten. Zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Ze staan voor persoonlijke service, betrouwbaarheid en kwaliteit.
www.hensenbouw.nl

Refitters

Refitters is een afbouwbedrijf uit Almere. Het staat garant voor strakke ontwerpen, modern en out of the box. Soms regelen ze alleen het ontwerp, soms begeleiden ze het project tot aan de oplevering. Of het nu alleen om de buitenzijde of ook de binnenzijde gaat, we kunnen op Refitters rekenen.
www.refitters.nl

Tap Bouw

Tap Bouw is sinds 1994 een toonaangevende dienstverlener op het gebied van bouwadvies, onderhoud, verbouw en nieuwbouw. Ze zorgen dat u ontzorgt wordt.
www.tapbouw.nl

Trovium Projectrealisatie

Pepijn van Druten en Rob Hoogeveld zijn gespecialiseerd in afbouwprojecten van onder andere kantoorruimten. Ze hebben voor onze klanten een makelaarskantoor, bedrijfsruimte voor de opslag van medicijnen, kinderdagverblijf en fitnessruimte afgebouwd. Onder andere. Want inmiddels hebben wij al in meer dan 20 projecten samengewerkt. Met oog voor detail, een eigen architect én binnenhuisarchitect weten ze elke klus te klaren. In ons laatste project waren zij in staat binnen een maand volgens ons ontwerp een kantoor van 550 m2 te strippen en opnieuw op te bouwen. Volledig van vloerbedekking tot airconditioning en een dakterras. Een topteam!
www.trovium.nl

Verbouwexpert

Verbouwexpert hanteert een heldere werkwijze. Geen geheimzinnig gedoe, maar duidelijke afspraken en efficiënt van vraag naar oplevering. Ze kunnen u helpen met het verbouwen en renoveren van uw pand.
www.verbouwexpert.nl

Window Plus

Window Plus is een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring, zij helpen u graag met alles wat te maken heeft met het produceren en monteren van kozijnen. Window plus helpt zowel particulieren als zakelijke klanten.
www.windowplus.nl

ENERGIELABELS

Bargmann & Van Ek Bouwconsulting

Een betrouwbaar en goed adres waar wij onze klanten graag naar verwijzen als er een Energie Prestatie Certificaat vervaardigd moet worden. Henk Bargmann en Jochem Christiaans zijn deskundig en vaardig. Bovendien zijn ze snel.
www.bouwconsultancy.nl

Duurzaam Inzicht

Duurzaam Inzicht regelt snel en vlot een energielabel.
U kunt deze aanvragen via de website en u krijgt direct een prijs.
www.duurzaaminzicht.nl

Groen Energielabel

Snel een energielabel nodig?
Vul je postcode en huisnummer in en druk op bereken offerte. Geef vervolgens aan om welk object type het gaat en je ziet gelijk de prijs die op dat moment geldt voor het opgegeven adres.
www.groenenergielabel.nl

HYPOTHEEKADVISEURS

MKB Finanz

Wij hebben goede ervaringen met Krijn Sweers en Quido Schaafsma. Ze hebben onze cliënten geholpen met (soms erg gecompliceerde) financieringsaanvragen. Die cliënten zijn altijd zeer tevreden geweest.

www.mkbfinanz.nl

INCASSOBUREAUS

Cash2Collect

Heeft u last van wanbetalers? Cash2Collect helpt u graag verder als u geen andere uitweg meer ziet dan een incassobureau in te schakelen. Kijk snel op hun website en krijg snel advies hoe zij u kan helpen.
www.cash2collect.nl

INSTALLATIETECHNIEK

Gasservice Flevoland

Gasservice Flevoland is altijd aanspreekbaar en heeft altijd een oplossing en een scherpe offerte. Johan Klok werkt al 15 jaar voor een aantal klanten van ons naar volle tevredenheid. We kunnen hem bellen voor onderhoud en installatie van verwarming, airco’s en mechanische ventilatie.
www.gasserviceflevoland.nl

Rademaker Warmtetechniek

Dyon Rademaker en zijn personeel zijn een uitstekende partij voor alles op het gebied van loodgieterswerk: water, gas maar ook dakdekkerswerk. Hij komt met oplossingen die een ander niet kan bedenken.
www.rademakergroep.nl

MEDIA EN IT

E & E Art

Onze creatieve man Erwin van der Griend van de firma E&E Art uit Zeewolde verzorgt al jarenlang naar volle tevredenheid onze (houten) reclameborden en reclamedoeken die we bij de bedrijfsobjecten plaatsen. Ook bestickert hij ramen van een langdurig leegstaand pand om verhuur of verkoop te bevorderen.
www.eeneart.nl

Shioda Consulancy

Wij werken nu al tien jaar samen met Shioda Consultancy. Hij leverte alles op het gebied van IT diensten en voor ons belangrijk: hij heeft goed inzicht in de Internetverbindingen die mogelijk zijn.  Shioda Consultancy heeft altijd meerdere opties, zodat je zelf de provider kan kiezen die het best bij jouw past.

 

Shioda Consultancy is een echte probleemoplosser die ook verhuurders goed helpt door bijvoorbeeld multi-tennant oplossingen aan te bieden. Op de Markerkent bijvoorbeeld heeft hij meer dan 100 huurders aangesloten op een terrein waar voorheen geen glasvezel mogelijk was. De kosten worden via de verhuurder gedeeld met de veschillende gebruikers. De huurders blij met een goede verbinding en de verhuurd blij met pand wat makkelijker verhuurd Kortom een vertrouwde partner waar wij altijd terecht kunnen.
www.shioda.com

Yowza!

Reinier Poelhekke van de firma Yowza! uit Bussum heeft ons bedrijf in een nieuw jasje gestoken. Hij bedacht voor ons een nieuwe huisstijl, logo en website. En daar zijn we heel blij mee!
www.yowza.nl

WIET CONTROLES

Securitas

(voorheen Gooiland Beveiliging)

In 2015 heeft een klant van ons gevraagd een systeem op te zetten voor periodieke wietcontroles. Nadat we de eisen die gesteld worden hebben bepaald met gemeente en Politie zijn we op zoek gegaan naar een partij die het kon en wilde uitvoeren. Na een lange zoektocht zijn we bij Securitas uitgekomen. In eerste instantie hebben we een proef gedraaid met 30 objecten. Daarna hebben we het breeduit ingevoerd. Securitas doet dit fantastisch. Vriendelijk naar de huurders, uitstekend bereikbaar voor Politie en klanten. Ze registreren goed wat er gedaan wordt. Sinds 2015 hebben we geen enkele wietkwekerij meer gehad. Dat is te danken aan Securitas.
www.securitas.nl

Unit 14 Beveiliging

Sinds 2001 is Unit 14 Beveiliging opgericht, in Bunschoten-Spakenburg, als onafhankelijke beveiligingsorganisatie. Al geruime tijd werken wij met hen samen. Vooral in het kader van controles van bedrijfsruimten en  woningen op illegaal gebruik door b.v. wietkwekers. Daadwerkelijke controle is de enige manier om illegale activiteiten buiten te houden en dat is precies wat zij doen. Samen met hun hebben wij een protocol opgesteld zodat u voldoet aan de eisen die het strafrecht stelt, maar ook de gemeente stelt in het kader van het Damocles beleid. Dit is een zeer belangrijke dienst en wij zijn erg blij met de samenwerking. Voor meer informatie kunt op onderstaande link klikken waarbij u nadere uitleg krijgt over de verplichtingen die u als verhuurder hierin heeft.
www.unit14.nl

OVERIG

Gemeente Almere

Met de gemeente Almere onderhouden we een goede relatie. Debby Kruyt, Frans Zwagemakers en hun collega’s staan altijd klaar voor ons. Ze zijn toegankelijk en reageren snel. Een voorbeeld voor elke gemeente in Nederland. Ook wij zijn er voor hun en staan hun regelmatig met raad en daad bij.
www.almere.nl

Gooiland projectstoffering

Wim Braam heeft ons en klanten van ons goed geholpen bij verschillende stoffertingsvraagstukken. Bij ons heeft hij vloerbedekking gelegd, maar hij doet ook zonwering, gordijnen etc. etc. Fijne vent die goed meedenkt.
www.gooilandprojectstoffering.nl

Menu