Diensten / Taxeren

Laat uw bedrijfspand, winkelpand of kantoorruimte taxeren door Siewe

Kiest u voor een gedegen taxatie van uw bedrijfspand, winkelpand of kantoorruimte? Siewe Zakelijk is specialist in taxaties van bedrijfsobjecten. Of het nu gaat om een kantoorgebouw, een bedrijfshal of een winkelpand. Bij ons bent u aan het goede adres. We taxeren volgens voorgeschreven rekenmodellen met goed onderbouwde uitgangspunten en volgens voorgeschreven normen. Om die redenen staat Siewe Zakelijk al jarenlang bij alle banken hoog aangeschreven en zijn wij gekwalificeerd op het hoogste niveau. Heeft u een bedrijfsobject dat getaxeerd moet worden? Bel ons!

Een kwalitatief hoogwaardige taxatie van uw bedrijfsonroerendgoed

Kiest u voor een taxatie van Siewe Zakelijk voor uw winkel-, kantoor- of bedrijfspand dan bieden we kwaliteit als zekerheid. Siewe Zakelijk is sinds de oprichting ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. NRVT is een organisatie die toezicht houdt op het opleidingsniveau en de continue nascholing van taxateurs. De wijze waarop deze taxateurs taxeren, verslag uitbrengen (de onderbouwing en administratie) is een eis die vaak voortvloeit uit regelgeving van De Nederlandse Bank. Het NRVT bemoeit zich niet met de daadwerkelijke uitkomst van een taxatie en spreekt zich ook niet uit over de hoogte van een waardering.

Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi

Taxatie bedrijfspand, kantoorruimte of winkelpand via TMI standaard

Siewe Bedrijfsmakelaars was als één van de eersten aangesloten bij het TMI (Taxatie Management Instituut). Dat is handig als u uw bedrijfspand, kantoorruimte of winkelpand door ons laat taxeren.
Het TMI draagt zorg voor de kwaliteit en het beheer van het uniforme Taxatie Management Systeem. Hoofddoel van het systeem is dat taxateurs kunnen werken vanuit dezelfde richtlijnen. Bovendien eisen de meeste banken dat taxaties worden uitgevoerd door taxateurs die werken op basis van de methodiek en standaard van het TMI.

Siewe taxaties bedrijfsonroerend goed voldoen aan de hoogste standaard

Leonard van Loon mag de titel Registered European Valuator voeren. Die is vergelijkbaar met het RICS, maar dan gericht op Europa. Het betekent zonder meer dat onze taxaties kunnen voldoen aan de hoogste standaard die gesteld wordt in de branche, vastgelegd in het Blue Book: De European Valuation Standards EVS. Voor sommige taxaties en door sommige banken en bijvoorbeeld beursgenoteerde bedrijven wordt dit geëist.

De zekerheid van een NVM business makelaar

Als u een taxatie laat doen van uw kantoorpand, bedrijfsruimte of winkelruimte, dan wilt u de hoogste kwaliteit. Siewe Zakelijk is aangesloten bij NVM Business, dé brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in commercieel vastgoed. Deze autoriteit richt zich primair op MKB. In discussies over ontwikkelingen in de branche en maatschappij speelt NVM Business een belangrijke rol. Ook is NVM Business het kenniscentrum van de branche. Als u uw bedrijfspand, kantoorruimte of winkelruimte door Siewe Zakelijk laat taxeren zijn dit de voordelen:

  • snelle en accurate taxatie van uw bedrijfspand, winkelruimte of kantoorpand.
  • door alle banken geaccepteerde taxatie
  • marktconform tarief

Bent u na het lezen van deze tekst overtuigd dat een taxatie van Siewe zakelijk is wat u nodig heeft, bel of mail ons even. Dan maken we snel een afspraak met u, zodat u weet waar u aan toe bent.

Al onze diensten /

Voordelen van taxeren via Siewe Zakelijk

  • snel en accuraat
  • geaccepteerd door alle banken
  • marktconform tarief
Menu