Kantoren en bedrijfspanden op bedrijventerrein Hilversum Zuid West

Zoekt u een kantoor of bedrijfspand in Hilversum? Laat uw licht schijnen op bedrijventerrein Hilversum Zuid West. Op dit bedrijventerrein vindt u een mix van bouwmarkten en metaalbewerkingsbedrijven, sociale werkplaatsen, bedrijfsgebouwen met handel en kantoren. Samen bedienen de bedrijven de particuliere en zakelijke markt. Spreekt de gedachte van ondernemen op deze perfect bereikbare locatie u aan? Lees dan snel verder.

Kies voor een kantoor of bedrijfspand op bedrijventerrein Hilversum Zuid West

Wie een kantoor of bedrijfsruimte op bedrijventerrein Hilversum Zuid West heeft, zit goed. Want er is een zeer actieve ondernemersvereniging die aandacht heeft voor mobiliteit, afvalmanagement, water en de maatschappelijke betekenis van het bedrijventerrein voor Hilversum. Daarbij zet de ondernemersvereniging zich in om het bedrijventerrein Hilversum Zuid op termijn klimaatneutraal of energiepositief te krijgen.

Meer informatie over de bedrijfspanden op bedrijventerrein Hilversum Zuid West?

Wilt u een kantoor, bedrijfspand of bedrijfsruimte op dit bedrijventerrein kopen of huren, kijk dan zeker even op de website van de ondernemersvereniging. Daar staan allemaal inspirerende verhalen en ziet u meteen welke bedrijven allemaal te vinden zijn op dit bedrijventerrein.

Siewe is een Gooise makelaar en heeft daardoor een uitstekend netwerk in Hilversum. Maak gebruik van de kennis en ons netwerk als u een bedrijfspand in Hilversum zoekt.

Een uitgebreid aanbod van bedrijfsruimten op bedrijventerrein Hilversum Zuid West

Op dit bedrijventerrein in Hilversum zijn ongeveer 400 ondernemingen gevestigd in ruim 175 kantoren, bedrijfsverzamelgebouwen en bedrijfspanden. De mix aan ondernemers in combinatie met de actieve ondernemersvereniging zorgt voor een goed ondernemersklimaat. Daarnaast is dit bedrijventerrein in Hilversum uitstekend bereikbaar. Uw bezoek of uw medewerkers bereiken het kantoor of uw bedrijfspand gemakkelijk via de N201. Vanaf de A27 is het maar 8 minuten rijden naar het bedrijventerrein Hilversum Zuid West en vanaf de A2 bent u in 12 minuten bij de kantoren en bedrijfspanden. Ook met het openbaar vervoer is dit bedrijventerrein bereikbaar. De bus stopt aan de Zeverijnstraat en het is 12 minuten naar het station van Hilversum.

5 redenen om te kiezen voor een kantoor of bedrijfspand op Hilversum Zuid West

  1. Uitstekend bereikbaar vanuit Amersfoort, Utrecht en Amsterdam
  2. Zeer actieve ondernemersvereniging
  3. Kans om duurzaam te ondernemen
  4. Grote mix aan bedrijven
  5. Gevarieerd aanbod van kantoren, bedrijfsverzamelgebouwen en bedrijfspanden

Routebeschrijvingen

FAQ: Bedrijventerrein Hilversum Zuid West

Menu