Vind uw bedrijfsruimte of kantoor op Hogekant Almere

Bent u op zoek naar een kantoor of bedrijfspand in Almere Poort? Dat vindt u op het uitstekend bereikbare bedrijventerrein Hogekant. Vanaf de A6 rijd u er in 5 minuten naartoe. Op Hogekant zijn er nog volop ondernemerskansen door de beschikbaarheid van kavels voor bedrijfsruimten, kantoren en bedrijfspanden. De kavels variëren van 1500 tot 9509 m2 en bieden daardoor voor elk wat wils. Op deze website vertellen we u meer over de ligging van Hogekant, de sfeer en ondernemersmogelijkheden op het bedrijventerrein en de bereikbaarheid.

Siewe helpt u een bedrijfsruimte te vinden op Hogekant

Wordt u enthousiast van de informatie en overweegt u een bedrijfsruimte op Hogekant, bel dan met Siewe Zakelijk 036-3030994. Ons ervaren team vertelt u met plezier meer over de mogelijkheden van ondernemen op Hogekant. Siewe Zakelijk taxeert, verkoopt, adviseert, koopt aan en verhuurt. We handelen doortastend zonder uw zakelijke behoefte uit het oog te verliezen. Onze bedrijfsmakelaars denken met u mee. Daarin gaan we verder dan de gemiddelde bedrijfsmakelaar. Laat ons u helpen en maak ondernemersdromen waar.

Alles wat u moet weten over bedrijventerrein Hogekant

De kantoren of bedrijfsruimten op Hogekant ziet u deels al vanaf de Hogering. U kunt dus kiezen voor een bedrijfspand op een zichtlocatie. Af is het bedrijventerrein nog niet. Het is een van de nieuwste ondernemerslocaties in Almere Poort en er zijn nog kavels in allerlei maten te koop. Op het middelgrote bedrijventerrein geldt een milieu categorie 3.2, er is glasvezel aanwezig en het gebied wordt collectief beveiligd. Valt uw bedrijf in de milieu categorie en ziet u deze plek wel zitten? Dan loont het de moeite om eens te gaan kijken. De Neonweg slingert door Hogekant en langs de weg ziet u op allerlei plekken mooie bedrijfspanden en kantoren verrijzen. Volop inspiratie.

Heeft u een bedrijfsruimte op Hogekant, dan zit u goed

Vestig u uw bedrijf op Hogekant? Dan zit u goed. Naast de bestaande bedrijfspanden en kantoren zijn er ook een sportschool en diverse horeca in de omgeving. Voor het werk even sporten, of juist daarna stoom afblazen. Aan de andere kant van de Hogering zit het Bastion Hotel, wat handig kan zijn voor zakenrelaties uit het buitenland. Bijzonder aan dit bedrijventerrein is dat u met de auto niet alleen in 5 minuten de snelweg oprijdt, maar dat u ook met 7 minuten op het strand van Almere zit, met leuke horeca. Of maak in uw pauze een wandeling door het Cascadepark.

Bevindt uw kantoor of bedrijfspand zich straks in goed gezelschap?

Zoals gezegd zijn er nog diverse kavels beschikbaar. Vestig u uw bedrijfspand of kantoor op Hogekant, dan bent u zeker niet de eerste. U heeft goed gezelschap van de brandweerkazerne en bedrijven op het gebied van verlichting, verf en veiligheid. Verder is op het terrein een drukker gevestigd en een opvallend groot aantal bedrijven die zich bezighouden met duurzaam advies, duurzame producten of duurzame installaties.

Bereikbaarheid en ligging bedrijfsruimten Hogekant

De bedrijfsruimten en kantoren op Hogekant zijn uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. De Neonweg, die dwars door het plan voert, is tevens een busbaan. Het station van Almere Poort ligt op 2 km afstand. Met de auto bereikt u Hogekant vanaf de Hogering, slechts 6 minuten rijden vanaf de A6. Via de Audioweg of de Neonweg rijd u naar uw kantoor of bedrijfspand. Door de ruime opzet van de kavels is parkeren hier nooit een probleem.

Routebeschrijving

FAQ: bedrijventerrein Hogekant in Almere

Menu