Op zoek naar een kantoor en bedrijfsruimte? Verken Poldervlak in Almere

De kantoren en bedrijfsruimten op Poldervlak hebben nog niet zo lang geleden gezelschap gekregen van nieuwe bedrijfspanden. Het bedrijventerrein bestaat al jaren en bruist nog volop. Ook door de variatie van ondernemers. Wilt u ook een nieuw pand neerzetten of een kantoor laten bouwen? Dat kan, er zijn nog kavels beschikbaar in Poldervlak. Bijzonder én handig aan dit bedrijventerrein is de nabijheid van Doemere en het winkelcentrum van Almere Buiten.

Siewe helpt u bij het vinden van een bedrijfspand op Poldervlak

Siewe Zakelijk helpt ondernemers die zich willen vestigen in Almere of op zoek zijn naar een nieuwe ondernemerslocatie in de stad. Ons team weet precies wat er op Poldervlak speelt, wat er mogelijk is en waar ondernemerskansen liggen. We delen deze kennis met onze klanten. Daarbij denken we met u mee en dragen we eventueel alternatieven aan als we weten dat er een bedrijfspand of kantoor beschikbaar komt op een ander, nabijgelegen bedrijventerrein. Alles wat we doen is erop gericht u te helpen ondernemersdromen waar te maken. Laten we eens van gedachten wisselen. u bereikt ons op telefoonnummer 035 699 0043.

Wie zich in een bedrijfsruimte op Poldervlak vestigt, zit goed

Poldervlak heeft een aantal unieke eigenschappen. De eerste is de ligging. Dicht bij de Tussenring en dus goed bereikbaar vanaf de A6. Daarbij ligt het centrum van Almere Buiten, met allerlei winkels en woonboulevard Doemere, praktisch om de hoek. Op Poldervlak zijn veel bedrijven in de autobranche gevestigd, maar u ziet er ook diverse bedrijfsverzamelgebouwen en zelfs de bakkerij van de HEMA zit hier. Zin om even een wandeling te maken in de pauze? Via het Meridiaanpad loopt u zo het Oostrandpark in en om Poldervlak zitten ook diverse sportscholen. Op poldervlak is milieucategorie 3.2 toegestaan. Er is een glasvezelnetwerk aanwezig en het terrein wordt collectief beveiligd.

Ligging en bereikbaarheid van de bedrijfspanden op Poldervlak

Poldervlak is 28 hectare groot en heeft aan de noordwestkant diverse bedrijfsruimten met een zichtlocatie. De tussenring (N702) loopt direct langs het bedrijventerrein. Dat heeft nog een voordeel; vanaf de A6 bent u zo bij uw kantoor of bedrijfspand. Met 8 minuten rijden bent u er. Overigens kunnen ondernemers en hun bezoek en/of medewerkers hier ook prima uit de voeten met het openbaar vervoer. U fietst in 5 minuten naar Station Almere Buiten. Of u pakt de bus die aan de Poortmolenstraat stopt. Bij de bedrijven en kantoren is voldoende parkeergelegenheid.

Aanbod Poldervlak Almere

Routebeschrijving

FAQ: bedrijventerrein Poldervlak in Almere

Menu