Vind het perfecte kantoor of bedrijfsruimte op het Atelier in Almere Buiten!

De kantoren en bedrijfsruimten van Het Atelier in Almere Buiten vindt u direct aan de Tussenring als u de A6 afkomt. Een perfect bereikbare locatie vanaf de snelweg en vanuit de wijk. Daarom vestigen zich op dit bedrijventerrein ondernemers die met hun bedrijfspand goed bereikbaar willen zijn voor de zakelijke markt en particulieren. Opvallend is het hoge percentage bedrijven in welzijn en gezondheid. Maar liefst 25% van de bedrijfspanden is bestemd voor ondernemers in de gezondheidszorg en sport.

Wij vinden uw ideale kantoor of bedrijfsruimte in Het Atelier of elders in Almere

Bent u op zoek naar een bedrijfspand of kantoor en wilt u ondernemen in Almere op deze aantrekkelijke locatie? Siewe Zakelijk helpt ondernemersdromen waar te maken. Dat doen we al jaren met veel plezier en kennis van de lokale markt. Via ons goede en uitgebreide netwerk weten we wat er in de markt speelt en waar bedrijfsruimten of kantoren beschikbaar komen. Vervolgens zoeken we naar de match met uw ondernemersbehoeften op het gebied van grootte, zichtbaarheid, bereikbaarheid en uitstraling. Zin om vrijblijvend kennis te maken? Bel ons op 036-3030994.

Veel verschillende kantoren en bedrijfspanden op Het Atelier

Het aanbod van bedrijven die zich in een kantoor, bedrijfspand of bedrijfsruimte hebben gevestigd, is heel divers. Op dit moment zijn organisatie als Bouwmaat, Hollander Techniek, De Kabelshop, sportschool De Mix en huisartsenpraktijk De Waterval op het bedrijventerrein gevestigd. Volgt u? Op dit bedrijventerrein zijn allerlei vormen van dienstverlening en sociaal-maatschappelijke voorzieningen mogelijk. Milieucategorie 2 is toegestaan.

De bedrijfsruimten op Het Atelier zijn perfect bereikbaar

Het Atelier is een binnenstedelijk bedrijventerrein van circa 4 hectare groot. De bedrijfsruimten en kantoren liggen op 2 minuten rijden vanaf de A6. Het bedrijf wordt aan meerdere zijdes ontsloten, wat bijdraagt aan een zeer goede bereikbaarheid en zichtbaarheid. U bereikt de kantoren en bedrijfspanden direct via de Hagevoortdreef, die aansluit op de Tussenring en daarmee op de A6. Het terrein zelf is ontsloten door de Edvard Munchweg en de Carel Willinklaan. Ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Station Almere Buiten is met de bus in 6 minuten te bereiken. De bus stopt om de hoek.

Aanbod Het Atelier Almere

Routebeschrijving

FAQ: bedrijventerrein Het Atelier Almere

Menu