Op zoek naar een bedrijfspand, bedrijfsruimte of kantoor op De Steiger in Almere?

Wilt u een bedrijfspand, bedrijfsruimte of kantoor huren op bedrijventerrein De Steiger in Almere? Dan vertellen we u graag meer over deze ideale ondernemers locatie op 2 minuten rijafstand van de A6. Naast informatie over de bereikbaarheid vindt u hier alles over de milieu categorie van De Steiger. Ook vertellen we over de beveiliging, het aantal kavels en welke bedrijven op De Steiger een bedrijfspand, bedrijfsruimte of kantoor huren of bezitten.

Siewe helpt u bij het vinden van een geschikte bedrijfsruimte of kantoor op De Steiger

Op deze pagina vindt u veel informatie als u interesse hebt om een bedrijfspand, bedrijfsruimte of kantoor te huren op bedrijventerrein De Steiger in Almere. Scrol ook eens door de FAQ-lijst. Bovenal nodigen we u van harte uit om met het kantoor van Siewe Zakelijk te bellen. We kunnen het aanbod met u doornemen of aan de hand van uw ondernemerswensen op zoek gaan naar een geschikte kantoorruimte of bedrijfspand.

Alle informatie over De Steiger op rij

De Steiger is het oudste én grootste bedrijventerrein van Almere Haven. Sinds decennia wordt hier met plezier gewerkt en ondernomen, want de kantoren, bedrijfspanden en bedrijfsruimten zijn perfect bereikbaar vanaf de A6. Verderop staan diverse routebeschrijvingen. De Steiger is maar liefst 22 hectare groot en er werken in totaal zo’n 2000 mensen. Er is breedbandinternet via glasvezel aanwezig en het bedrijventerrein heeft een Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B)-certificaat. Het bedrijventerrein is geschikt voor bedrijven tot en met milieucategorie 3.

Aanbod de Steiger Almere

De Steiger heeft een fijn ondernemersklimaat

Het leuke aan dit bedrijventerrein is de mix van bedrijvigheid. Er zijn kantoren van farmaceutische bedrijven, ICT-professionals en bouwadviseurs. Maar u vindt er ook bekende namen als Broedplaats De Steiger waar creatievelingen de krachten bundelen, opnamestudio Smit Sound Service en de Voetbalfabriek, de indoorsensatie van Nederland.

Horeca en bos om de hoek

Huurt u in De Steiger een kantoor, bedrijfspand of bedrijfsruimte, dan is het goed om te weten dat diverse horecagelegenheden op het terrein aanwezig zijn. Voor een verjaardagstaart, vers brood of de snackvrijdag kunt u op De Steiger terecht. En heeft u zin in een wandeling tijdens de lunch, dan is het prachtige Vroege Vogelbos een fijne plek om nieuwe energie op te doen.

Bereikbaarheid kantoren en bedrijfspanden De Steiger

De kantoren en bedrijfspanden op De Steiger zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Vanaf station Almere Centrum rijdt er een bus direct naar het bedrijventerrein. De Steiger ligt heel dicht bij de A6 waardoor u snel in Het Gooi, Amsterdam en Lelystad bent. Leuk weetje: aan de andere kant van de A6 is de Floriade Expo 2022. Vanaf Het Gooi is De Steiger in 10 tot 15 minuten bereikbaar. Lelystad en Amsterdam liggen op maar 23 minuten rijafstand. Kortom, wilt u nog zonder de hoofdprijs te betalen een bedrijfspand, kantoor of bedrijfsruimte horen, dan is Almere Haven en met name De Steiger het overwegen waard.

Routebeschrijving

FAQ: bedrijventerrein de Steiger in Almere

Menu