Grote bedrijfsruimten op het perfect bereikbare Hollandsekant

Langs de Hogering in Almere Stad ligt bedrijvenpark Hollandsekant met vooral wat grotere bedrijfspanden en bedrijfsruimten. Dit bedrijventerrein is populair bij ondernemers door de ligging op 4 minuten rijden vanaf de A6. Er zijn vooral vleesverwerkende bedrijven, transportbedrijven en groothandels in levensmiddelen gevestigd en u vindt er ook reparatiebedrijven van auto’s. Doordat Hollandsekant in opzet geschikt is gemaakt voor logistieke bedrijven zijn de aanrijroutes voor vrachtwagens erg goed. Aantrekkelijk? Op deze website leest u meer over de bereikbaarheid, omgeving en ondernemingsmogelijkheden.

Siewe helpt u bij het vinden van een bedrijfspand op Hollandsekant in Almere

Alle bedrijfskavels zijn vergeven. Hollandsekant is volop in bedrijf. Dat wil niet zeggen dat er geen mogelijkheden zijn om hier te ondernemen. Er komt wel eens ruimte beschikbaar en Siewe Zakelijk weet dit vaak. Sowieso loont het de moeite om ons te bellen als u een bedrijfsruimte, bedrijfspand of kantoor in Almere zoekt, want wij hebben een uitgebreid netwerk en veel kennis. We leren u graag kennen en brengen uw behoefte in kaart, zodat we actief voor u kunnen informeren als er aanbod beschikbaar komt. Laat ons u helpen om voor uw bedrijf de perfecte ruimte te vinden in Almere.

Alles over de bedrijfsruimten en Hollandsekant

Op de kantoren van onder andere 999 Games, Boekenvoordeel en Tunturi Fitness na zijn er weinig kantoren. Hollandsekant valt op door de ruime opzet en het feit dat hier met name vleesverwerkende bedrijven, transportbedrijven en groothandels gevestigd zijn. Zo ziet u dat elk bedrijventerrein in Almere haar eigen sfeer en focus heeft. Als u meer wilt weten over de toekomstige beschikbaarheid van een bedrijfspand óf kantoor op Hollandsekant, bel dan met Siewe Zakelijk.

Aanbod Hollandsekant Almere

De omgeving van Hollandsekant is aantrekkelijk

Een bedrijventerrein ligt vaak aan de rand van een stad, dicht bij de snelweg. Je wilt immers voor iedereen goed en snel bereikbaar zijn. Het voordeel van Hollandsekant is dat je dit voordeel combineert met de voorzieningen in de naastgelegen wijken. In zowel de Muziekwijk als de Literatuurwijk zijn winkels en sportmogelijkheden. Fijn om dat eventueel te combineren met een werkdag. Ook tussen de middag even nieuwe energie opdoen in een groene omgeving, kan hier. Het Pampushout en Muzenpark liggen op fietsafstand.

Bereikbaarheid bedrijfspanden Hollandsekant in Almere Stad

Onderneem je straks in een bedrijfspand in Hollandsekant, dan zit je goed. Want het bedrijventerrein is met 4 minuten bereikbaar vanaf de A6. Via de Hogering rijd je de Hollandsedreef op. Doordat de opzet van Hollandsekant is gericht op grote (logistieke) bedrijven navigeren ook de grootste vrachtwagens gemakkelijk naar de bedrijfspanden en bedrijfsruimten. Parkeren is hier ook geen probleem. Op elke kavel is voldoende parkeergelegenheid. In de naastgelegen Muziekwijk en Literatuurwijk stoppen diverse bussen die naar station Almere Centrum rijden.

Routebeschrijving

FAQ: bedrijventerrein Hollandsekant in Almere

Menu