Vindt u uw kantoor of bedrijfsruimte op Gietersplaats in Almere?

Gietersplaats in Almere is een kleinschalig bedrijventerrein met kantoren, bedrijfspanden en bedrijfsruimten. Ondernemers bedienen niet alleen de zakelijke markt, maar ook consumenten. Op het bedrijventerrein vindt u bedrijfsruimtes met horeca, kantoren van technische bedrijven, autobedrijven en woonwinkels. Het terrein is geschikt voor bedrijven tot en met milieucategorie 2. Bent u op zoek naar een goed bereikbare, kleinschalige ondernemerslocatie? Lees verder en laat u helpen door Siewe.

Siewe helpt u bij het vinden van een geschikt kantoor of bedrijfsruimte

Siewe Zakelijk helpt ondernemers als ze op zoek zijn naar een nieuw kantoor, bedrijfspand of bedrijfsruimte. Groeit uw bedrijf, gaat u andere diensten of producten aanbieden of zijn uw ambities gewijzigd? En moet daardoor de bedrijfshuisvesting worden aangepast? Wij staan u bij met raad en daad. Of u nu op Gietersplaats of elders in Almere wilt ondernemen, Siewe ontzorgt u, zodat u zich weer kunt richten op uw core business. We hebben kennis van de zakelijke bedrijvenmarkt in Almere. Doe er uw voordeel mee. Bel ons om eens te sparren over de mogelijkheden.

Waarom zou u op Gietersplaats in Almere een bedrijfspand of kantoor kopen of huren?

De sfeer op Gietersplaats is ongedwongen door het kleinschalige karakter. Omringd door Almeerse wijken, sportvelden en de Noorderplassen onderneemt u hier ontspannen en bereikt u niet alleen gemakkelijk de zakelijke markt, maar kunt u ook consumenten aantrekken. Voor u en uw medewerkers is het prettig dat er in de buurt volop voorzieningen zijn, zodat boodschappen doen en sporten voor of na werktijd mogelijk is.

De bedrijfspanden en kantoren op Gietersplaats in Almere zijn goed bereikbaar!

Uw kantoor of bedrijfsruimte op Gietersplaats is goed bereikbaar, zowel met de auto, de fiets als het openbaar vervoer. Vanaf de A6 is het 7 minuten rijden naar het bedrijventerrein. Het voordeel is dat de A6 hier snel aansluit op de A27, waardoor ook ’t Gooi, Utrecht en Amersfoort snel bereikbaar zijn. In de naastgelegen Waterwijk stopt de bus die u in ruim een kwartier naar het station in Almere Centrum brengt. U kunt ook met de bus naar het centrum en het station van Almere Buiten.

Routebeschrijving

FAQ: bedrijventerrein Gietersplaats in Almere

Menu