Op zoek naar een kantoor of bedrijfspand op De Striptekenaar?

De Striptekenaar is een nieuw bedrijventerrein in Almere Buiten. Het fijne aan dit bedrijventerrein is dat het zich tussen woonwijken bevindt én heel goed bereikbaar is vanaf de snelweg. Via de Buitenring rijdt u in twee minuten de A6 op. Wilt u ondernemen op een moderne, binnenstedelijke locatie, laat u dan adviseren door Siewe Zakelijk. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting en kennen Almere op ons duimpje. Siewe helpt ondernemersdromen waar te maken.

Realiseer uw eigen kantoor of bedrijfsruimte op De Striptekenaar

De Striptekenaar is 4,2 hectare groot. Er zijn bedrijven toegestaan met milieucategorie 2. Naast bedrijven in de dienstverlening, bevindt zich op dit bedrijventerrein een kantorenverzamelgebouw voor sociaal-maatschappelijke voorzieningen en zelfstandige kantoren tot 800 m². Bij Siewe leggen we met plezier uit wat de mogelijkheden zijn om op De Striptekenaar te ondernemen.

Een bedrijfspand of kantoor op een perfect bereikbare locatie in Almere

Het grootste pluspunt om een kantoor of bedrijfspand op De Striptekenaar te vestigen is zonder enige twijfel de locatie. Bijna nergens onderneemt u zo dicht bij de snelweg, terwijl u zich midden tussen de bewoners en alle voorzieningen van Almere begeeft. Dat maakt deze locatie heel geschikt voor bedrijven die zich ook richten op de particuliere sector. Zoals gezegd bereikt u via de Hogering met de auto in 2 minuten de A6. De bus stopt praktisch om de hoek in de Stripheldenbuurt. Met een paar minuten bent u bij het centrum van Almere Buiten en het treinstation.

Vind uw bedrijfspand of kantoorruimte in Almere samen met Siewe

Siewe Zakelijk helpt ondernemers die een kantoor of bedrijfspand in Almere zoeken. Of het nu gaat om een bestaand kantoorpand of een kavel waarop u een nieuwe bedrijfsruimte kunt realiseren, wij weten waar u moet zijn dankzij ons goede netwerk en kennis van de lokale markt. Wij begrijpen heel goed dat u als ondernemer veel aan uw hoofd heeft en dat het vinden van een geschikte bedrijfsruimte extra ballast geeft waar u niet op zit te wachten. Ons motto is dan ook: we helpen ondernemersdromen waar te maken door u te ontzorgen met goed advies, tips en concrete voorstellen.

Waarom zou u kiezen voor een kantoor of bedrijfspand op De Striptekenaar in Almere Buiten?

  • Alle voorzieningen zoals winkels en sportschool in de directe omgeving.
  • Bus stopt om de hoek.
  • A6 op 2 minuten rij-afstand.
  • Ook geschikt voor bedrijven die zich richten op de particuliere markt.
  • Door goede bereikbaarheid meer kans op het vinden van goede medewerkers.

Routebeschrijving

FAQ: bedrijventerrein De Striptekenaar in Almere

Menu