Team Siewe/Zakelijk

Het team van Siewe Bedrijfsmakelaars bestaat uit; Leonard van Loon,  Renate Brouwers, Joyce Laarman, Conchita Vreeling en Simon Brading. Een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld. Op die manier kunnen we jou ontzorgen en heeft u altijd iemand aan de telefoon die u verder kan helpen. Zij stellen zich graag aan u voor.

036 303 09 94 (Voor klanten uit Almere)
T 035 699 00 43 (Voor klanten uit ’t Gooi)
zakelijk@siewe.nl

Leonard van Loon MRE REV

Makelaar-taxateur

Ik ben geboren voor het makelaarsvak. Dat kan niet anders, want elke dag geniet ik van wat ik doe. Dat doe ik dan ook al ruim 30 jaar. De klant verrassen met een advies of oplossing waar hij geen seconde aan gedacht heeft, dat geeft mij energie. Om ervoor te zorgen dat ik niet alleen uit ervaring en passie put, school ik mezelf continu bij. Diepgaande kennis helpt mij om mijn zakelijke klanten te ontzorgen.

T 036 303 09 94
leonard@siewe.nl

Renate Brouwers

Vastgoedadviseur

Renate Brouwers is onze vastgoedadviseur. En dat doet ze met een enorme drive. We zijn blij dat deze energieke collega onderdeel is van ons team. Hoe afwisselender de dag, hoe leuker Renate haar werk vindt. Renate vindt het heerlijk als er druk op de ketel staat en werkt zelfstandig binnen het team. Bij Siewe Bedrijfsmakelaar krijgt zij het vertrouwen en de vrijheid om haar eigen boontjes te doppen en initiatieven uit te rollen.

T 036 303 09 94
renate@siewe.nl

Joyce Laarman

Commercieel binnendienstmedewerker

Joyce is de energiecentrale van ons kantoor. Om maandag om 9.00 uur gaat de turbo er op en die gaat pas vrijdag om 17.30 uit. Als de rest al aan de vrijdagmiddag-borrel is, gaat zij gewoon door. Ze werkt graag hard, wil het graag goed doen voor de klant en lekker productie draaien. Ze is steengoed aan de telefoon en kent al onze klanten in en out. “Nee” is nooit een antwoord voor haar en zoekt altijd naar oplossingen. Een topkracht voor ons kantoor.

T 036 303 09 94

Conchita Vreeling

Commercieel binnendienstmedewerker

Conchita is de creatieveling van de groep, met haar ervaring in de mediabranche heeft zij een kritische blik en werkt ze extra zorgvuldig. Naast het helpen van klanten, onderhoudt ze ook de website en de social media platformen. Ze zoekt voor alles en iedereen de juiste oplossing om iedereen te helpen.

T 036 303 09 94

Simon Brading

Taxateur

Simon is de nestor van ons kantoor. Hij heeft een enorme ervaring en naast het gegeven dat hij gevalideerd is door het Taxatie Management instituut en hij ingeschreven is bij het Nederlands Register van Taxateurs NRVT, is hij ook lid van het Royal Instituut off Chartered Surveyors het RICS. Dat betekent dat hij ook voor internationale bedrijven taxeert. Naast regulier bedrijfsmatig vastgoed taxeert hij ook exploitatie-gebonden vastgoed zoals Hotels en Restaurants.

Simon heeft altijd weer een eigen kijk op de wereld en weet daarbij zijn omgeving telkens nieuwe inzichten te geven.

T 036 303 09 94

Menu