Op zoek naar een bedrijfspand of kantoorruimte op Lagekant Almere?

Bedrijventerrein Lagekant in Almere is een geliefde locatie voor ondernemers die een kantoorpand of bedrijfsruimte zoeken op een perfect bereikbare, representatieve locatie. Lagekant ligt namelijk in Almere Poort, het eerste stadsdeel in Almere dat u bereikt vanuit Amsterdam gezien. De A6 bereikt u in 2 minuten en de A1 ligt op 5 minuten rijafstand. Daarbij vindt u direct naast het bedrijventerrein het station, winkels en horeca.

Lagekant in Almere is geen traditioneel bedrijvenpark

De bedrijfspanden en kantoren op Lagekant in Almere moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. De architectuur is eigentijds en de gebruikte materialen zijn hoogwaardig. Diezelfde kwaliteit ziet u terug in het openbaar gebied. Via Parkmanagement zorgen de ondernemers samen voor een representatieve en veilige omgeving rondom hun kantoor of bedrijfspand. De ondernemers die zich nu op het bedrijvenpark hebben gevestigd, vormen een collectief en dragen bij aan een prettig én veilig ondernemersklimaat. Lagekant is sinds 2013 KVO-gecertificeerd.

Welke bedrijven hebben hier een kantoor of bedrijfspand?

De ondernemers die nu een kantoor of bedrijfspand op bedrijvenpark Lagekant in Almere hebben, zijn vooral actief in groothandel, kleine en middelgrote logistiek. Daarvij zijn kleinschalige productiefaciliteiten, waaronder de grafische industrie en ICT zijn vertegenwoordigd op Lagekant. Maar ook als u een autoshowroom wilt openen, kunt u hier uw bedrijfspand vestigen. Lagekant biedt daarnaast ook ruimte voor kleine kantoren en middelgrote kantoorvestigingen.

Vanuit uw bedrijfsruimte of kantoorpand zo naar het station en de winkels lopen

Vestigt u hier uw bedrijfspand of kantoor, dan zit u goed. Lagekant ligt namelijk tegen het Olympiakwartier in Almere Poort. Het station is op loopafstand, de winkels zijn heel dichtbij, en er is zelfs goede horeca in de buurt. En als u even een frisse neus wilt halen in de pauze, wandelt u zo het enorme Kromslootpark in.

Wilt u hier een eigen kantoorpand of bedrijfsruimte realiseren? Neem contact op met Siewe

Lagekant in Almere heeft nog 30.250 m2 grond beschikbaar. Neem contact op met Siewe Zakelijk. Wij helpen u graag bij het zetten van de juiste stappen om uw ondernemersdromen te verwezenlijken. Siewe Zakelijk hanteert een zakelijke benadering met een persoonlijk tintje. Wij verdiepen ons in uw behoeften, dromen en wensen. Vervolgens zorgen we ervoor dat u deze kunt realiseren in een prachtig kantoor, bedrijfspand of bedrijfsruimte, mogelijk op Lagekant in Almere of elders. Wij zijn goed bekend met de markt, begrijpen wat er speelt en hebben het aanbod goed in kaart. Laten we kennismaken!

Routebeschrijving

FAQ: bedrijventerrein Lagekant in Almere Poort

Menu