Kantoren, bedrijfsruimten en bedrijfspanden in ’t Plaveen, Huizen

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte, bedrijfspand of kantoor in Huizen? Dan komt u al snel uit bij ’t Plaveen. Het is geen bedrijventerrein, maar een gebied waar veel bedrijven zijn gevestigd. In Huizen staat ’t Plaveen bekend als industriewijk, waar naast kantoren en bedrijfspanden voornamelijk nieuwbouwwoningen te vinden zijn. Dit gebied is populair bij ondernemers vanwege de grote diversiteit, goede bereikbaarheid en gunstige ligging bij het hart van het oude dorp.

Siewe helpt u bij het vinden van een bedrijfsruimte of kantoorpand in ’t Plaveen, Huizen

Ziet u zichzelf hier al ondernemen en wenst u hulp bij het vinden van een geschikt kantoorpand of bedrijfsruimte? Siewe Zakelijk helpt graag. Wij zijn een Gooise bedrijfsmakelaar met een uitstekend netwerk in Huizen. Onze kennis van de zakelijke markt in dit charmante Gooise dorp zetten we met plezier in om uw ondernemersdromen realiteit te maken. Wij denken mee, adviseren en nemen u – indien gewenst – al het werk én de zorg uit handen. Laten we een kop koffie drinken en kijken hoe we onze expertise en uw wensen samen kunnen brengen, zodat u straks een prachtige nieuwe werkplek heeft in ’t Plaveen, Huizen.

Bereikbaarheid van kantoren en bedrijfspanden in ’t Plaveen, Huizen

De kantoren en bedrijfspanden in ’t Plaveen in Huizen zijn perfect bereikbaar. Doordat de bedrijven zich hebben geconcentreerd tussen de haven van Huizen en het oude dorp van Huizen, kunt u hiervandaan naast de zakelijke markt ook particulieren goed bedienen. Huizen ligt midden in Nederland en sluit aan op de A27 én de A1, waardoor u binnen een half uur in Utrecht, Amersfoort en Almere bent. Eenmaal de snelweg af, bent u met 8 minuten bij de kantoren en bedrijfsruimten aan de Havenstraat. Huizen heeft geen treinstation, maar wel een goed busnetwerk. De bus stopt altijd dicht bij de kantoren en bedrijfspanden in ’t Plaveen.

Grote variatie in kantoren en bedrijfspanden in ’t Plaveen, Huizen

Het leuke aan ’t Plaveen, Huizen, is de variatie van ondernemers. Van autodealers en bedrijven die zich richten op het onderhoud en reparatie van auto’s tot vastgoedondernemingen, bedrijven in de creatieve sector, dienstverlenende instellingen en het hoofdkantoor van Lidl. Naast de bestaande panden zijn er ook diverse nieuwbouwontwikkelingen. Bent u benieuwd naar het aanbod van kantoren en bedrijfspanden in ’t Plaveen? Neem contact op met de ervaren bedrijfsmakelaars van Siewe Zakelijk. Ons teams staat voor u klaar.

5 redenen om te kiezen voor een kantoor of bedrijfsruimte in ‘t Plaveen in Huizen

  • Bestaande bouw en nieuwbouw.
  • Volop variatie in ondernemers.
  • Goed bereikbaar vanaf de A1 en de A27.
  • Midden in het dorp.
  • Geschikt voor bedrijven die zich richten op de zakelijke markt en particulieren.

Routebeschrijvingen

FAQ: ’t Plaveen Huizen

Menu