Diensten / Bedrijfspand verhuren

Bedrijfspand, kantoorruimte of winkelruimte verhuren?

Wilt u uw bedrijfspand, kantoorruimte of winkelruimte verhuren? Bel Siewe Zakelijk. Wij helpen u bij het maken van de volgende stap. Wat doet de markt? Voor welke prijs moet u verhuren en hoe vliegen we aan? Allemaal vragen die de revue passeren bij de verhuur van uw winkelruimte, kantoor of bedrijfspand. Siewe Bedrijfsmakelaars heeft het antwoord. Vanuit onze uitgebreide kennis en expertise adviseren we u of verhuren de beste optie is. Lees verder en ontdek hoe we u kunnen helpen.

Uw bedrijfspand verhuren hoeft niet veel tijd te kosten

Bent u druk? Maar wilt u wel uw bedrijfspand goed en kundig laten verhuren? Daar mag u op rekenen als u de bedrijfsmakelaars van Siewe inschakelt. Als het besluit om te verhuren genomen is, nemen we u het werk uit handen. Via ons uitgebreide netwerk, Funda in Business en marketingtools vinden we meestal snel een huurder voor uw bedrijfspand, kantoorruimte of winkelruimte. En natuurlijk zorgen we ervoor dat we er voor u het maximale uit halen.

Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi

Perfecte presentatie van uw winkelruimte, kantoorruimte of bedrijfspand

Onze presentaties van bedrijfspanden, winkelruimten en kantoren zijn onderscheidend en van hoge kwaliteit. Geen zelfgemaakte kiekjes, maar professionele fotografie. En natuurlijk met duidelijke plattegronden, een aansprekende tekst en goede inhoudelijke informatie over het pand of de ruimte. Op die manier kan de belangstellende huurder weloverwogen een keuze maken en kunnen we voor u een goede deal maken.

Nieuwe methodes voor de verhuur van bedrijfsonroerendgoed

Siewe Bedrijfsmakelaars kijkt welke manier van marketing werkt en zijn niet bang om nieuwe media of methoden uit te proberen. Zo blijkt bijvoorbeeld een eigen gemaakte online bezichtigings-video met de promotie van een bedrijfspand, kantoorruimte of winkelruimte 5 keer meer bekeken te worden dan een professionele film. Dus zetten onze bedrijfsmakelaars dit vaker in. Alles om ons doel te bereiken.

Een goede huurder van uw bedrijfspand of kantoorruimte is goud waard

Van plan om uw bedrijfsruimte, kantoorruimte of winkelruimte te verhuren? Deels of volledig? Dan bent u natuurlijk op zoek naar een huurder die zijn geld waard is. Die kunnen wij nog niet garanderen, maar met onze uitgebreide solvabiliteitscheck worden wel de grootste risico’s uitgesloten. Wij nemen onze taak heel serieus en doen gedegen onderzoek. Een snelle verhuur is niet ons doel, wij streven altijd naar de lange termijn. Zowel in verhuur als in zakenrelaties.

Waar helpt Siewe met de verhuur van winkelruimten, bedrijfspanden en kantoorruimte?

Siewe Bedrijfsmakelaars is actief op het gebied van kantoorruimten, bedrijfsruimten en winkelruimten en het werkgebied en de kennis van de markt ligt met name in Almere, Naarden, Bussum, Huizen, maar ook in Hilversum, Eemnes, Blaricum, Groenekan, Lelystad en Zeewolde. Meer weten over het verhuren van bedrijfsruimte, winkelruimte of kantoorruimte? Wij staan u graag te woord en kunnen vrijblijvend adviseren.

Al onze diensten /

Menu