Bedrijventerrein De Vaart in Almere

De Vaart in Almere Buiten is het grootste bedrijventerrein in Almere. De kantoren, bedrijfsruimten en bedrijfspanden zijn verdeeld over De Vaart 1-3 en De vaart 4-6. Het verschil leggen we uit op deze pagina. Maar eerst over de bereikbaarheid, die is namelijk goed! En er zijn nog kavels beschikbaar op De Vaart 4-6. Doordat dit een van de weinige bedrijventerreinen is met een maximale milieucategorie van 5 kan u hier ook uw plek vinden als u op zoek bent naar een industrieel bedrijfspand met beperkte kantoorruimte.

Siewe Zakelijk helpt u bij het vinden van een bedrijfspand of kantoor op De Vaart

Siewe Zakelijk is al lange tijd actief als bedrijfsmakelaar op bedrijventerrein De Vaart. Handig, want daardoor kennen we onze weg, letterlijk en figuurlijk. We weten alles over de beschikbaarheid van kantoren, bedrijfsruimten en bedrijfspanden. Ook over de nog beschikbare kavels en bebouwingsmogelijkheden op De Vaart 4-6 kunnen we u meer vertellen. Bel ons, zodat we u kunnen helpen. We luisteren, vragen door en denken met u mee. Van ondernemersdromen in Almere waarmaken gaat ons hart sneller kloppen.

Een kantoorruime of bedrijfsruimte op De Vaart 1-3

Zoekt u een kantoor, bedrijfspand of bedrijfsruimte in Almere Buiten? Verken De Vaart 1-3. Dit bedrijventerrein is 145 hectare groot en er geldt een milieucategorie 4. Zoals u mag verwachten, is er een glasvezelnetwerk aanwezig. Ook goed om te weten: het terrein heeft een Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B)-certificaat. De VBA Ondernemerskring is actief op het terrein, wat bijdraagt aan een prettig ondernemersklimaat. De Vaart 1-3 is in 10 minuten bereikbaar vanaf de A6. Op De Vaart 1-3 kun je je vestigen in een bedrijfsruimte geschikt voor industrie, maar ook een kantoor of bedrijfspand voor groothandel en handelsbemiddeling is hier mogelijk. Bedrijventerrein De Vaart bestaat uit drie delen:

  • De Vaart 1 ligt langs de Lage Vaart aan een haven. Hier zijn ook het milieuperron en het rioolwaterzuiveringsbedrijf gevestigd.
  • De Vaart 2 is een terrein met veel bedrijfsverzamelpanden. Je vindt hier het Mac3park, een fantastische broedplaats voor ondernemers.
  • De Vaart 3 is een ruim opgezet terrein met bedrijfsruimten voorzien van veel buitenopslag.
Aanbod De Vaart Almere

De Vaart 4-6 met kavels voor industriële bedrijfspanden en bedrijfsruimten

De Vaart 4-6 is door milieucategorie 5 heel geschikt voor industriële bedrijven die maar een beperkte kantoorruimte nodig hebben. Dit bedrijventerrein is ruim opgezet en de kavels zijn groot. Er zijn kavels van 500 tot wel 3.200 m2. De prijzen zijn zeer concurrerend en goede aanrijroutes maken De Vaart 4-6 het overwegen waard. Een deel van het bedrijventerrein is inmiddels gerealiseerd, maar er is ook nog uitgeefbare grond. Keuze dus! Besluit u u hier te vestigen met uw bedrijfsruimte of mooi industrieel pand, dan profiteert u van het aanwezige glasvezelnetwerk en eventuele deelname aan de VBA Kring De Vaart. Deze ondernemersvereniging heeft door de uniciteit van het bedrijventerrein ook een tamelijk unieke rol binnen de VBA.

Omgeving bereikbaarheid van bedrijventerrein De Vaart

De Vaart ligt in Almere Buiten. Grofweg genomen tussen het Markermeer en de Hogering (N702). Het gebied wordt omringd door water en groen, zoals het Wilgenbos en de prachtige Noorderplassen. Er is ook een natuurinformatiecentrum bij de Lepelaarplassen. Heerlijk als u tijdens lunchtijd of na het werk even wilt ontspannen. Op De Vaart zijn enkele horecagelegenheden, maar door de ligging vlak bij het bewoonde deel van Almere Buiten kan u hier ook prima terecht voor een boodschap of lunch. De snelste manier om de kantoren, bedrijfsruimten en bedrijfspanden op De Vaart te bereiken is via de A6 en de Hogering (N702). De Vaart 1-3 ligt op 10 minuten afstand van de A6. De Vaart 4-6 bereik je vanaf de A6 in 15 minuten.

Routebeschrijving

FAQ: bedrijventerrein De Vaart in Almere

Menu