Verhuurd

Argonweg 23 Almere

1362 AA
Almere
Huurprijs € 1.575,- p.m.

MODERNE BIJZONDERE BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOORRUIMTE IN TOTAAL CA. 280 M²GELEGEN OP ÉÉN VAN DE BEST BEREIKBARE LOCATIES VAN ALMERE.
Het betreft een goed bereikbare bedrijfsunit op bedrijventerrein ‘Hogekant’. Bedrijfsruimte met glazen raampartij (overheaddeur is nog steeds aanwezig) van ca. 140 m² en kantoorruimte op de verdieping van ca. 140 m².

LIGGING
Aan de zuidwesthoek van Almere Stad bevindt zich het bedrijventerrein ‘Hogekant’, welke is gepositioneerd aan de Hogering (S101) tegenover het Bastion Hotel. Het object aan de Argonweg is centraal gelegen in de directe nabijheid van de rijksweg A6. Het gebied aan en rondom de Argonweg kenmerkt zich door de aanwezigheid van veel lokaal en regionaal georiënteerde bedrijven.  

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op 2 autominuten vanaf afrit 3 van de A6. De A6 heeft een aansluiting met de A1 en A27. Per openbaar vervoer kan er gebruik gemaakt worden van de stadsbus. Bushalte op het terrein met verbinding naar NS Station Muziekwijk en in de toekomst het NS station Almere-Poort.

VOORZIENINGEN
– bedrijfsruimte met glazen pui met extra kantelraam/deur op de begane grond (nu in gebruik als kantoorruimte) met pantry
– afsluitbare meetingroom met schuifdeur en TV aansluiting 
– begane grondvloer uitgevoerd in beton
– vloerbelasting begane grond van maximaal 1000 kg per m²
– vrije hoogte ca. 2,70 m
– apart dames- en herentoilet
– moderne kantoorruimte op de eerste verdieping ingedeeld in twee kamers met daglicht en keuken voorzien van eikenhout parket met vloerverwarming (staat uit)
– klimaatbeheersing op de 1e verdieping (koelen, verwarmen, vochtregulering en ventilatie)

HUURPRIJS
Er geldt een huurkorting van 25% voor het eerste jaar: € 1.575,- per maand exclusief BTW. 
Daarna wordt de huurprijs € 2.100,- per maand exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
In overleg.

PARKEREN 
Voor het pand bevinden zich 2 parkeerplaatsen. 

BESCHIKBAAR
In overleg. 

BESTEMMING
Enkelbestemming Bedrijventerrein -1.
Meer informatie is te vinden op ruimtelijkeplannen.nl of neem contact op met Siewe Bedrijfsmakelaars.

LOCATIE 
Het bedrijventerrein Hogekant is een nieuw bedrijventerrein, direct aan de A6, afslag 3. Amsterdam, Utrecht en Amersfoort zijn binnen 20 autominuten te bereiken. Op het bedrijventerrein wordt 16.000 ha. aan bedrijfsruimte en kantoren gebouwd. 
 
CONTROLE OP DE PRODUCTIE VAN SOFTDRUGS 
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.  
Bent u geïnteresseerd, neem dan gerust telefonisch contact met ons op dan gaan we het pand op korte termijn samen met u bezichtigen. Wij kunnen dit vaak al op korte termijn realiseren.
U bent ook altijd welkom om contact op te nemen voor meer informatie.
tel. 036-3030994

Siewe Bedrijfsmakelaars
Veluwezoom 5
Almere
tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu