Havenstraat 78-d Huizen

1271 AG
HUIZEN
Huurprijs € 3.750,- p.m.

Ontdek Unit 78 D en 78 E bij nieuwbouwproject District H aan de Havenstraat in Huizen, de ideale centrale locatie voor ondernemers! Elke unit biedt 375 m² vloeroppervlak, een hoogte van 11,5 meter en luxe voorzieningen zoals een overheaddeur en gevlinderde betonvloer. Realiseer uw ondernemersdromen hier!
De bouw is gestart en de units zullen het eerste kwartaal van 2025 gereed zijn.

Aan de Havenstraat in Huizen komt DISTRICT H, een prachtig plan dat ondernemers de kans biedt op een perfect bereikbare locatie midden in het land te ondernemen. District H onderscheidt zich door het hoogwaardige en duurzame ontwerp. DISTRICT H is stoer en stijlvol en biedt u alle vrijheid op het gebied van indeling en afwerking. Dit is de plek waar u uw ondernemersdromen kunt waarmaken.

BESCHIKBAARHEID 
– Unit 78 D
– Unit 78 E
Unit 78 D (type 3) en Unit 78 E (type 3) bieden een royaal vloeroppervlak van circa 375 m², verdeeld over ongeveer 315 m² op de begane grond en 60 m² op de eerste verdieping. Dankzij het kenmerkende zaagtanddak bereiken deze businessunits een indrukwekkende hoogte van circa 11,5 meter. De begane grond is uitstekend toegankelijk via een ruime overheaddeur van circa 4×4 meter.

OPLEVERINGSNIVEAU
– Gevlinderde betonvloer (draagvermogen 2.000 kg per m2)
– Zand cement dekvloer op de verdieping (draagvermogen 500 kg per m2)
– Overheaddeur 4×4 meter
– Open trap met roostertreden
– Dubbele toilet unit op de begane grond,
– Pantry op begane grond,
– Electrapunten en verlichting in bedrijfsruimte en kantoor.

Bij voortijdige overeenstemming kunnen eventuele wensen worden meegenomen.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de Artist Impressions en sfeerplattegronden.

HUURPRIJS
€ 3.750,- exclusief BTW per maand, per unit ( €45.000,- per jaar)

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

PARKEREN
4 Parkeerplaatsen op eigen terrein

OPLEVERING
1e Kwartaal 2025

BUITENTERREIN
Om de kwaliteit en waardeontwikkeling van de bedrijfsruimten ook in de toekomst te waarborgen, is ervoor gekozen om het buitenterrein als gemeenschappelijk eigendom te maken. Vanaf de oplevering zal Beheervereniging District H het beheer op zich nemen, mogelijk zitten hier kosten aan verbonden.

LOCATIE
DISTRICT H ligt aan de Havenstraat in Huizen. De straat die de haven en het dorpshart met elkaar verbindt. In dezelfde straat als DISTRICT H vindt u de Krachtcentrale. Een gebouw dat de toon zet, zowel qua architectuur als functies. Er is een goed restaurant, er zijn ateliers, vergaderruimten en een gym. Verder is er om de hoek een Lidl en 5 minuten verderop is de gezellige haven van Huizen met veel horeca en sport- en recreatiemogelijkheden.

BEREIKBAARHEID
Het bedrijventerrein ’t Plaveen, gelegen in Huizen, biedt een uitstekende ligging met gemakkelijke toegang tot de A1 en A27. Vanaf District H bent u binnen 8 minuten op een van deze snelwegen, waardoor Utrecht, Amersfoort, Amsterdam en Almere allemaal binnen een half uur te bereiken zijn. Hoewel Huizen geen treinstation heeft, is er een uitstekend busnetwerk aanwezig, met een bushalte direct om de hoek van District H.

BESTEMMING
Enkelbestemming Bedrijf -1
Functie aanduiding: bedrijf tot categorie 3.2, specifieke vorm bedrijf -2.

CONTROLE OP DE PRODUCTIE VAN SOFTDRUGS
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

Bent u geïnteresseerd, neem dan snel contact met ons op voor meer informatie.

Voor meer informatie:
Siewe Bedrijfsmakelaars
zakelijk@siewe.nl
035-6990044

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu