Verhuurd

Machineweg 14-A Nederhorst den berg

1394 AV
Nederhorst Den Berg
Huurprijs € 3.300,- p.m.

In de Horstermeer, grenzend aan bedrijfsterrein Nieuw Walden staat deze bedrijfshal van totaal ca. 830 m2 verdeelt over de begane grond (540 m²) en een entresolvloer (290 m²), met omheind buitenterrein (410 m²).

Een perfecte bedrijfsruimte, ook toegankelijk voor vrachtwagen, met goede afmetingen, geschikt voor werkplaats en/of opslagdoeleinden.

INDELING
Bedrijfsruimte met een vrije hoogte van 5 meter, van ca. 540 m², dubbele toilet, eenvoudig keukentje, een entresolvloer van ca 290 m² (stahoogte is ca. 3 meter), een kantoor van ca. 25 m² en een buitenterrein van ca 410 m².

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde wordt in de huidige complete staat opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
– gevlinderde betonvloer
– overheaddeur
– 4x CV gestookte heaters
– verlichting;
– watervoorziening;
– toilet 2x.

HUUPRIJS
€ 3.300,- per maand exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
In overleg

BESCHIKBAAR
Per januari 2023.

PARKEREN
Op eigen (afgesloten) terrein en op de openbare weg.

BESTEMMINGSPLAN
Enkelbestemming Bedrijventerrein, bedrijfsmatige activiteiten, behorende tot categorieën 1 t/m 3.1 van de Staat van bedrijfsactiviteiten.

BEREIKBAARHEID:
Op het bedrijventerrein zijn grotendeels kleinschalige bedrijfsunits gerealiseerd. De bereikbaarheid van het terrein is goed middels de aansluiting N201 richting de Rijksweg A2 (Utrecht – Amsterdam) alsmede de N201 richting Hilversum en omgeving.

CONTROLE OP DE PRODUCTIE VAN SOFTDRUGS
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

Geïnteresseerd? Neem dan snel telefonisch contact met ons op, een bezichtiging kan vaak al op korte termijn gepland worden.

Meer informatie:
Siewe Bedrijfsmakelaars B.V.
Albrechtlaan 26
1404 AL Bussum
035-6990043
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu