Verkocht

Randstad 22 141 Almere

1316 BW
ALMERE
Vraagprijs € 420000,- k.k.

OP HET MEESTE REPRESENTABELE KANTORENPARK VAN ALMERE. MOOI ICONISCH KANTOORPAND TE KOOP VAN 300 M² VOLLEDIG VOORZIEN VAN AIRCONDITIONING EN 10 PARKEERPLAATSEN OP EIGEN TERREIN. UITSTEKEND BEREIKBAAR MET ZOWEL HET OPENBAAR VERVOER ALS HET EIGEN VERVOER.

Dit is dé locatie in Almere voor een zelfstandig, vrijstaand kantoorpand op een zowel met het openbaar vervoer als met het eigen vervoer uitstekend bereikbare locatie. In de directe omgeving vooral lokaal gerichte, bekende zakelijke dienstverleners zoals makelaars en advocaten.

OBJECT
Het pand bestaat uit 3 verdiepingen met elk 3 kamers per verdieping er is een mogelijkheid om 6 kamers per verdieping te creëren. totaal 100 M² per verdieping. Kamers zijn circa 30 M² per stuk. iedere kamer is volledig voorzien van databekabeling en Airco. De verdiepingen zijn ieder voorzien een toilet met een keukentje en inbouwboilertje. Meubilair kan worden overgenomen. Trappenhuis met open trap en mooi uitzicht naar buiten.

PARKEREN 
Op eigen terrein zijn circa 10 parkeerplaatsen beschikbaar en genoeg parkeergelegenheid op de openbare weg.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object zal turn key opgeleverd worden inclusief
– bestaand afbouwpakket
– ruime ontvangsthal
– inbouw lichtarmaturen
– vloerbedekking
– stadsverwarming
– it bekabeling
– Airconditioning op elke verdieping.
– dubbel glas, aluminium ramen en kozijnen. 
– alarmsysteem
– mogelijkheid voor glasvezel

VRAAGPRIJS
€ 420.000,- k.k.

BEREIKBAARHEID
Het kantoor is zeer goed bereikbaar vanaf het NS station. Het centrum van Almere is op enkele minuten loopafstand. Lelystad (via A6), Amsterdam (via A1) en /Schiphol (via A9) zijn goed bereikbaar. 

BESTEMMING
Kantoor, praktijkruimten en dienstverlening.

ENERGIEPRESTATIECERTIFICAAT
Bij het plaatsen van dit object op internet was nog geen Energie Prestatie Certificaat beschikbaar. Deze zal op korte termijn, doch voor het sluiten van de huurovereenkomst beschikbaar gemaakt worden. Verwacht mag worden dat het pand minimaal een C-label heeft.

BIJZONDERHEDEN
– Perceeloppervlakte 488 m²
– Bouwjaar 1995

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal. 

Voor meer informatie:
Siewe Bedrijfsmakelaars
Veluwezoom 5
Almere
tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Menu