Verhuurd

Xenonstraat 76 Almere

1362 GG
Almere
Huurprijs € 1.250,- p.m.

Op bedrijventerrein de Hoge Kant, direct aan de A6, afslag 3, een uniek bedrijfspand met zeer veel parkeergelegenheid. Het pand heeft een bedrijfsruimte van 75 m² op de begane grond en 75 m² kantoorruimte op de verdiepingsvloer. Bedrijfsruimte en kantoor zijn volledig afgewerkt met lichtarmaturen, airconditioning en systeemplafonds, pantry en toilet.

OPLEVERINGSNIVEAU
Begane grond:
* Entree
* Toilet
* Gecoate vloer
* Airconditioning koelen en verwarming
* Elektra
* Overheaddeur 3.67m hoog en 3.10m breed
* Alarminstallatie
* Hoogte bedrijfsruimte 3.78m

1e Verdieping:
* Systeemplafond
* Laminaatvloer
* Keukenblok
* Airconditioning koelen en verwarming

HUURPRIJS
Het eerste € 1.250,- per maand exclusief btw.
Na het eerste jaar € 1.350 per maand exclusief btw.

SERVICEKOSTEN
€ 50,- per maand exclusief btw

HUURTERMIJN
Minimaal een 3-jarig huurovereenkomst.

ENERGIELABEL
A

PARKEREN
Twee parkeerplaatsen voor het pand en ruim voldoende parkeermogelijkheden in de omgeving.

Algemeen:
Op bedrijventerrein Hogekant, direct aan de A6, afslag 3, een bedrijfspand met ca. 75 m² bedrijfsruimte en ca. 75 m² kantoorruimte.

LOCATIE
Het bedrijventerrein Hogekant is een nieuw bedrijventerrein, direct aan de A6, afslag 3. Amsterdam, Utrecht en Amersfoort zijn binnen 20 autominuten te bereiken.
Ook met het openbaar vervoer is dit pand goed te bereiken. Met bus 4 bent u binnen een aantal minuten op bestemming.

BESTEMMING
Almere Poort Oost en Duin- Enkelbestemming Bedrijventerrein 1-.
– bedrijven en dienstverlening behorende tot en met maximaal categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten VNG 2009, inclusief ondergeschikte workshops;
– detailhandel als ondergeschikte bedrijfsactiviteit;
– ondergeschikte horeca behorende tot categorie 1 van de Staat van Horeca-activiteiten;
– horeca behorende tot categorie 3 van de Staat van Horeca-activiteiten met een bedrijfsvloeroppervlak van maximaal 150 m2 per vestiging en een totaal bedrijfsvloeroppervlak (bvo) van maximaal 300 m2;
Nadere informatie is bij de gemeente beschikbaar. Wij helpen u graag om te bepalen of uw bedrijf zich hier mag vestigen.

BEREIKBAARHEID
Het bedrijventerrein Hogekant in Almere-Poort ligt op slechts een minuut per auto van de A-6 richting Amsterdam en Lelystad. De A-27 naar Utrecht ligt in de nabijheid. Tevens is de kavel prima per openbaar vervoer bereikbaar. Amsterdam is via de verbrede A1 binnen 15 minuten bereikbaar. Hogekant is dus voor alle vormen van vervoer prima bereikbaar. Het terrein is gelegen ten westen van de Hogering en eveneens aangesloten op de Elementendreef welke een snelle verbinding met de andere delen van Almere (Poort) en de regio heeft. Het is grotendeels gelegen binnen 2.000 meter van het NS-station, en heeft een bushalte (vrij liggende busbaan) centraal in het gebied. Twee fietsroutes, waaronder het Spoorbaan, ontsluiten het terrein met het omringende gebied. De ontsluitingsstructuur maakt, dat alle bedrijven zich met hun voorkant presenteren.

Bent u geïnteresseerd, neem dan gerust telefonisch contact met ons op dan gaan we het pand samen met u bezichtigen. Wij kunnen dit vaak al op korte termijn realiseren.
U bent ook altijd welkom om contact op te nemen voor meer informatie.
tel. 036-3030994

Siewe Bedrijfsmakelaars
Veluwezoom 5, Almere
tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu