Nieuws /

Zo gaan we bij Siewe Bedrijfsmakelaars met Corona om

Juist in dit soort tijden is het fijn dat wij een fantastisch team hebben met mensen die nergens te beroerd voor zijn en zeer flexibel inzetbaar zijn. Ook de samenwerking tussen de bedrijfsmakelaardij en de woningmakelaardij is nu van groot belang en het is fijn te zien dat dat gewoon heel goed werkt.

In veel opzichten waren wij al goed voorbereid. Zo hadden we al onze data, CRM – Pakket, onze telefonie etc. etc. allemaal in de cloud en ook huur- en koopovereenkomsten werden al enige tijd niet meer op kantoor getekend, maar digitaal Met een goede computer en een internetverbinding kan je werken.

Natuurlijk hebben we maatregelen moeten nemen:

– Iedereen is nu voorzien van een laptop zodat ze ook thuis kunnen werken, de telefoon op kunnen nemen etc.

– Wij hebben ons in teams opgedeeld. Dit om de continuiteit van onze dienstverlening te verzekeren.

– Wij hebben afgelopen week perspex schermen geplaatst tussen de buro’s en aanvullende hygiene maatregelen getroffen.

– Binnen en buiten kantoor hoduen wij 1,5 meter afstand.

– Sommigen nemen handschoenen mee naar bezichtigingen, andere anti bacteriele gel.

– Vergaderen onderling of met klnaten doen wij online via Teams en Zoom.

– Wij werken al een tijd met het digitaal ondertekenen van huur-/koopovereenkomsten en eindopleveringen, dus dat komt mooi uit.

– We nemen nog steeds bedrijfspanden in de verhuur en verkoop. Of het verstandig is om nu te kopen/huren of te verkopen/verhuren, dat verschilt per situatie. Twijfel je en wil je advies? Bel even met één van onze medewerkers, dan trekken we samen een plan.

– U kunt bij ons nog steeds terecht voor taxatie van uw bedrijfspand.

Natuurlijk zal onze overheid proberen de maatregelen af te bouwen om de economie weer op gang te brengen. Naar de situatie van voor de crisis zal het niet zo heel snel gaan. Zowel inhoudelijk als financieel moeten we allemaal naar een nieuw “normaal” toe. Hoe sneller we daar zijn en hoe sneller we dat accepteren des te beter.

Menu