Wilt u een bedrijfspand of kantoor huren in Hilversum?

Hilversum ligt centraal in Nederland en is om die reden een geliefde locatie voor ondernemers. Heeft u het idee om een kantoorruimte of bedrijfspand in Hilversum te huren, dan vindt u op deze website relevante informatie. We geven tips aan ondernemers die willen huren in Hilversum en vertellen meer over het ondernemersklimaat en de verschillende bedrijventerreinen die er zijn.

Siewe Zakelijk helpt huurders aan een geschikt pand in Hilversum

Heeft u na het lezen van de informatie vragen of wenst u hulp bij uw zoektocht? Neem contact op met Siewe Zakelijk. We achterhalen de wens achter uw vraag om zo van meerwaarde te zijn. Onze bedrijfsmakelaars kennen de zakelijke markt in Hilversum erg goed. Maak gebruik van onze kennis en ons uitstekende netwerk. Alleen ga je snel, maar samen kom je verder!

De meerwaarde van Siewe Zakelijk

Uw bedrijf groeit, er zijn nieuwe diensten of producten, en misschien zijn er gewijzigde ambities. U vraagt zich af: past het pand dat we huren nog wel? Moeten we overwegen om te verhuizen? En is Hilversum dan dé plek waar we een nieuwe start gaan maken? Er zijn vast zaken die u tegenhouden: te weinig tijd, te veel gedoe. Laat dat los. Deel uw situatie met ons, en wij zullen met u meedenken vanuit ons zakelijk inzicht en onze expertise in bedrijfsonroerendgoed in Hilversum.

Waarom huren in Hilversum?

We hebben het al even aangestipt: Hilversum ligt heel centraal en trekt daardoor veel zakelijke huurders aan. Maar dat is zeker niet het enige voordeel. Hilversum biedt haar zakelijke huurders namelijk ook een uitstekend ondernemersklimaat. Wist u bijvoorbeeld dat de gemeente speciale relatiebeheerders heeft voor startende ondernemers en dat u kunt deelnemen aan een ondernemerspanel om het ondernemersklimaat in Hilversum te verbeteren?

Hier kunt u een kantoorruimte huren in Hilversum

In Hilversum zijn diverse bedrijvenparken waar ondernemers een pand of ruimte kunnen huren of kopen. Naast losse huurpanden bevinden de meeste ondernemers zich op Media Park Hilversum en het bedrijventerrein Hilversum Zuid West. Wie hier huurt, biedt zijn of haar medewerkers en bezoekers een perfect bereikbare locatie.

Bereikbaarheid huurders Media Park Hilversum

Huren in Media Park Hilversum is aantrekkelijk door de perfecte bereikbaarheid via de A27 en de A1. Vanaf Amersfoort, Amsterdam en Utrecht bent u er zo. Daarbij heeft het Media Park Hilversum een treinstation en in Hilversum is een goed busnetwerk.

Bereikbaarheid huurders Hilversum Zuid West

Uw bezoek of uw medewerkers bereiken uw bedrijf gemakkelijk via de N201. Vanaf de A27 is het maar 8 minuten rijden naar het bedrijventerrein Hilversum Zuid West en vanaf de A2 bent u er in 12 minuten. De bus stopt aan de Zeverijnstraat en het is 12 minuten naar het station van Hilversum.

Duurzame kantoorruimte huren in Hilversum

Als u duurzaamheid belangrijk vindt, bent u op uw plek in Hilversum. Hilversum stimuleert ondernemers die een bedrijfspand in deze gemeente huren of bezitten om toekomstbestendig te ondernemen. U kunt meedenken over dit onderwerp! Toekomstbestendig ondernemen gaat om het verduurzamen van álle onderdelen van uw onderneming: uw huurpand, de bedrijfsvoering en uw producten en diensten. Spreekt dit u aan en wilt u gaan huren in Hilversum? Laten we eens koffiedrinken en ontdekken hoe we u kunnen helpen.

5 redenen om te kiezen voor huren in Hilversum

  1. Gelegen in het hart van Nederland
  2. Uitstekend bereikbaar vanuit Amersfoort, Utrecht en Amsterdam
  3. Zeer goed ondernemersklimaat
  4. Kans om duurzaam te ondernemen
  5. Gevarieerd aanbod van bedrijfspanden voor huurders
Menu