Amsterdamsestraatweg 19-A2 Naarden

1411 AW
Naarden
Huurprijs € 2.350,- p.m.

ZEER FRAAIE SHOWROOM/WINKEL/KANTOORRUIMTE VAN CA. 258 m² VERDEELD OVER DE BEGANE GROND EN EERSTE VERDIEPING MET ZEER VEEL DAGLICHT, vloerbedekking, LED verlichting etc., gelegen in een gebouw met een professionele, chique uitstraling. Het pand is gelegen te Naarden, vrijwel direct aan de A1.

INDELING
Eigen ingang en tevens ingang mogelijk via de hoofdingang aan de Amersfoortsestraatweg. Er wordt nog een eigen pantry geplaatst, toiletten zijn voor gezamenlijk gebruik. Midden in de ruimte bevindt zich de trap naar de 1e verdieping.

OPLEVERING KANTOORRUIMTE
– Pantry (wordt nog geplaatst)
– Toiletten
– Topkoeling
– Led verlichting
– Data bekabeling
– Glasvezel internet

LOCATIE
Het business center is gelegen aan de Amsterdamsestraatweg op het bedrijventerrein “Gooimeer” te Naarden. Dit bedrijventerrein ligt centraal in ’t Gooi en ligt direct aan de A1.

ENERGIELABEL
A.

HUURPRIJS
€ 2.350,00 per maand, exclusief BTW.

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

Geïnteresseerd? Bel ons dan snel, een bezichtiging kan vaak al op korte termijn gepland worden.

Voor meer informatie:
Siewe Bedrijfsmakelaars
tel. 035-6990043
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu