Dukdalfweg 17-I en L Almere

1332 BH
ALMERE
Vraagprijs € 85.000,- k.k.

TE KOOP TWEE BEDRIJFSUNITS OP INDUSTRIETERREIN DE VAART IN ALMERE
Deze bedrijfsunits zijn ca. 56 m², met een overheaddeur en een loopdeur.

AFMETINGEN (CIRCA)
breed ca. 5,54 meter
diep ca. 10 meter
hoog 3,70 meter

INDELING
Bedrijfshal met toilet en overheaddeur (ca. 3m hoog x 3m breed).

KOOPPRIJS
Per stuk € 85.000,- k.k. geen BTW.

PARKEREN
Per unit: 1 parkeerplaats en vrij parkeren aan de openbaar weg.

BESTEMMING
Enkelbestemming. Bedrijventerrein De Vaart 4-6. Deze kunt u vinden via de volgende link: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0034.BP3Z19-on01/r_NL.IMRO.0034.BP3Z19-on01.html#_4_Bedrijventerrein 
Bedrijven tot en met milieucategorie 4.2 (van5) zijn toegestaan inclusief bijbehorende detailhandel als ondergeschikte nevenactiviteit. 

LOCATIE
Het bedrijvencomplex is gelegen aan een zijweg van de Buitenring, die is verbonden met de Hoge Ring. Hierdoor wordt binnen enkele minuten de rijksweg A6 bereikt die Almere verbindt met de andere grote steden van de Randstad. In de directe omgeving zijn grote bedrijven als Yakult Europe, Ballast Nedam Bouwmaterieel, HG International, Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe gevestigd.

BEREIKBAARHEID
De hoofdaansluiting vindt plaats op de Hoge Ring S106, die direct aansluiting heeft op de A6. Via de rondweg van Almere is dit bedrijventerrein vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend met een bushalte op loopafstand naar het station van Almere Buiten en Almere Centrum.

Bent u geïnteresseerd, neem dan gerust telefonisch contact met ons op dan gaan we het pand samen met u bezichtigen. Wij kunnen dit vaak al op korte termijn realiseren.

Heeft u vragen of wilt u het pand bezichtigen. Dit kan vaak al op korte termijn. Wij zijn u graag van dienst:
Siewe Bedrijfsmakelaars
036-3030994
Veluwezoom 5
1327 AA Almere

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu