Dukdalfweg 57 Almere

1332 BL
Almere
Vraagprijs € 95.000,- p.j.

MULTIFUNCTIONEEL BEDRIJFSPAND MET VEEL BUITENRUIMTE. Zowel geschikt voor een logistiek bedrijf maar met name ook voor een productiebedrijf.

Het pand is onlangs gerenoveerd:
– Nieuwe overheaddeuren
– Nieuwe plafonds kantoorruimte
– Geschilderd en voorzien van airco
– Nieuwe vloeren
– Nieuwe Ledverlichting
– Nieuwe bestrating buitenterrein
– Nieuwe omheining van het buitenterrein.

AFMETINGEN
Kantoorruimte begane grond: 239 m²
Kantoorruimte eerste verdieping: 238 m²
Bedrijfsruimte: 500 m²
Buitenterrein: circa 1050 m².

BESTEMMING
Enkelbestemming. Bedrijventerrein De Vaart 4-6. Deze kunt u vinden via de volgende link: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0034.BP3Z19-on01/r_NL.IMRO.0034.BP3Z19-on01.html#_4_Bedrijventerrein 
Bedrijven tot en met milieucategorie 4.2 (van5) zijn toegestaan inclusief bijbehorende detailhandel als ondergeschikte nevenactiviteit. 

LOCATIE
Het bedrijvencomplex is gelegen aan een zijweg van de Buitenring, die is verbonden met de Hoge Ring. Hierdoor wordt binnen enkele minuten de rijksweg A6 bereikt die Almere verbindt met de andere grote steden van de Randstad. In de directe omgeving zijn grote bedrijven als Yakult Europe, Ballast Nedam Bouwmaterieel, HG International, Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe gevestigd.

BEREIKBAARHEID
De hoofdaansluiting vindt plaats op de Hoge Ring S106, die direct aansluiting heeft op de A6. Via de rondweg van Almere is dit bedrijventerrein vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend met een bushalte op loopafstand naar het station van Almere Buiten en Almere Centrum.

PRIJS
€ 95.000,- per jaar exclusief BTW

BESCHIKBAAR:
Vanaf 15 januari 2024

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

Heeft u vragen of wilt u het pand bezichtigen. Dit kan vaak al op korte termijn. Wij zijn u graag van dienst:
Siewe Bedrijfsmakelaars
036-3030994
Veluwezoom 5
1327 AA Almere

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu