Koningsbeltweg 41-C Almere

1329 AB
ALMERE
Huurprijs € 1.000,- p.m.

DIVERSE ZEER HOOGWAARDIG AFGEWERKTE BEDRIJFSUNITS BESCHIKBAAR VAN TOTAAL CA. 104 M² BVO, VERDEELD OVER 52 M² OP DE BEGANE GROND EN 52 M² OP DE VERDIEPING, OP BEDRIJVENTERREIN SALLANDSEKANT IN ALMERE-STAD.

De units zijn uitstekend bereikbaar, vlakbij de snelweg en is goed bereikbaar via de tussenring en A6 met aansluiting richting Amsterdam alsmede richting Utrecht en Lelystad. Sallandsekant is een groot bedrijventerrein wat tegen de woonwijk “Tussen de Vaarten” ligt. In de directe omgeving zijn diverse bedrijven gehuisvest waaronder o.a. Shurgard, Esso, Bouwmaat, Greetz, Technische Unie, Kabelshop, Bergnet, en diverse andere groothandels en logistieke bedrijven.

De units zijn onderdeel van een nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw van totaal 55 units. Wij hebben meerdere units beschikbaar. 

OPLEVERINGSNIVEAU
– Overheaddeur (3×3)
– Aluminium puien, kozijnen, ramen en deuren, glas HR++.
– Basis electra-installatie.
– Trap en kozijnen geschilderd.
– Entree op de begane grond en een overloop op de verdieping.
– Toilet op de begane grond.
– Zwarte keuken op de verdieping
– Airco op de verdieping die kan verwarmen en koelen
– Wit afgewerkte muren op de verdieping.
– PVC vloer op de verdieping

Tegen een meerprijs kan de ruimte gemeubileerd worden opgeleverd (in overleg)

HUURPRIJS
Het eerste jaar bij een 3-jarig contract € 1.000,- per maand exclusief BTW.
Het tweede jaar € 1.300,- per maand exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 50,- per maand exclusief BTW.

PARKEREN 
Voor het pand bevinden zich 2 parkeerplaatsen. 

OPLEVERING
In overleg.

BESTEMMING
Enkelbestemming Bedrijventerrein -2.
a. bedrijven behorende tot ten hoogste categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten VNG 2009.
b. in afwijking van het bepaalde onder 4.1 onder a. zijn ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.1’ bedrijven behorende tot ten hoogste categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten VNG 2009 en ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 2’ bedrijven behorende tot ten hoogste categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten VNG 2009 toegestaan.
Meer informatie is te vinden op ruimtelijkeplannen.nl of neem contact op met Siewe Bedrijfsmakelaars.

BEREIKBAARHEID
Het bedrijventerrein Sallandsekant heeft een directe verbinding met de rijksweg ‘A6’ (afritnr. 6) en ligt nabij het knooppunt A6 (Amsterdam-Lelystad) en A27 (Almere-Utrecht) via S104.
Per openbaar vervoer is het bedrijventerrein eveneens zeer goed bereikbaar. Er bevinden zich aangrenzend diverse busstations met een directe verbinding naar het treinstation van Almere Buiten, alsmede naar het centraal station Almere Stad.

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

Bent u geïnteresseerd, neem dan gerust telefonisch contact met ons op dan gaan we het pand samen met u bezichtigen. Wij kunnen dit vaak al op korte termijn realiseren.
U bent ook altijd welkom om contact op te nemen voor meer informatie.
tel. 036-3030994
 
Voor meer informatie:
Siewe Bedrijfsmakelaars
tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu