Verhuurd

Koningsbeltweg 74-G Almere

1329 AK
ALMERE
Huurprijs € 1.850,- p.m.

DIVERSE ZEER HOOGWAARDIG AFGEWERKTE BEDRIJFSUNITS BESCHIKBAAR VAN TOTAAL CA. 150 M² BVO, VERDEELD OVER 108 M² OP DE BEGANE GROND EN 42 M² OP DE VERDIEPING, OP BEDRIJVENTERREIN STICHTSEKANT IN ALMERE-STAD. PLAFONDHOOGTE IS 6.60 METER.

De units zijn uitstekend bereikbaar, vlakbij de snelweg en is goed bereikbaar via de tussenring en A6 met aansluiting richting Amsterdam alsmede richting Utrecht en Lelystad. De Stichtsekant is een groot bedrijventerrein wat tegen de woonwijk “Tussen de Vaarten” ligt. In de directe omgeving zijn diverse bedrijven gehuisvest waaronder o.a. Shurgard, Esso, Bouwmaat, Greetz, Technische Unie, Kabelshop, Bergnet, en diverse andere groothandels en logistieke bedrijven.

OPLEVERINGSNIVEAU
– Automatische Overheaddeur (3.40 hoog x 3.80 breed)
– Aluminium puien, kozijnen, ramen en deuren, glas HR++.
– Basis electra-installatie.
– Trap en kozijnen geschilderd.
– Entree op de begane grond en een overloop op de verdieping.
– Toilet op de verdieping.
– Pantry op de verdieping.
– Wit afgewerkte muren op de verdieping.
– Gevlinderde betonvloer
– Vloerverwarming

HUURPRIJS
€ 1.850,- per maand exclusief BTW zoals bovengenoemde opleveringsniveau.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen. 

PARKEREN 
Voor het pand bevinden zich 3 parkeerplaatsen. 

OPLEVERING
In overleg.  

BESTEMMING
Enkelbestemming Bedrijventerrein -2.
a. bedrijven behorende tot ten hoogste categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten VNG 2009.
b. in afwijking van het bepaalde onder 4.1 onder a. zijn ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.1’ bedrijven behorende tot ten hoogste categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten VNG 2009 en ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 2’ bedrijven behorende tot ten hoogste categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten VNG 2009 toegestaan.
Meer informatie is te vinden op ruimtelijkeplannen.nl of neem contact op met Siewe Bedrijfsmakelaars.

BEREIKBAARHEID
Het bedrijventerrein Sallandsekant heeft een directe verbinding met de rijksweg ‘A6’ (afritnr. 6) en ligt nabij het knooppunt A6 (Amsterdam-Lelystad) en A27 (Almere-Utrecht) via S104.
Per openbaar vervoer is het bedrijventerrein eveneens zeer goed bereikbaar. Er bevinden zich aangrenzend diverse busstations met een directe verbinding naar het treinstation van Almere Buiten, alsmede naar het centraal station Almere Stad.

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.  

Voor meer informatie:
Siewe Bedrijfsmakelaars
tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu