Schoepenweg 51-D Lelystad

8243 PX
Lelystad
Huurprijs € 995,- p.m.

OP EEN PRACHTIGE ZICHTLOCATIE AAN DE WESTERDREEF BEVINDT ZICH EEN TURN-KEY BEDRIJFSTUIMTE VAN CIRCA 130 M², VERDEELD OVER TWEE VERDIEPINGEN. MET NIEUWE KUNSTSTOF KOZIJNEN EN SFEERVOLLE LED-VERLICHTING.

ALGEMEEN
Moderne, uiterst functionele, turn-key bedrijfsruimte van totaal circa 130 m² BVO waarvan 65 m² kantoorruimte op de eerste verdieping met eigen parkeergelegenheid. Het bedrijfspand waar deze unit in is gelegen is uitstekend gelegen direct aan de Westerdreef op een uitstekende zichtlocatie op industrieterrein Noordersluis en heeft een hoogwaardig opleveringsniveau.

INDELING

Begane grond:
Entree, bedrijfsruimte met inbouwverlichting, elektrische overheaddeur, toilet en keuken.

1e Verdieping:
Overloop, 2 kantoorruimten op de verdieping, met uitstekende lichtinval en is voorzien van een fraaie vloerbedekking, systeemplafonds met LED verlichting en wandafwerking.

OPLEVERING
– Volledig geïsoleerd.
– Alarminstallatie ter overname.
– Verwarmingsinstallatie.
– Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen.
– Wandafwerking.
– Electrische overheaddeur.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan mogen zich hier bedrijven vestigen tot en met categorie 3.1. Het gaat dan om onder meer perifere detailhandel, productie gebonden detailhandel mits het niet om voedings- en genotmiddelen gaat. Mocht u vragen hebben omtrent de bestemming en/of de locatie geschikt is voor u dan kunt altijd contact op nemen met Siewe Bedrijfsmakelaars op 036-3030994.

LOCATIE
Bedrijventerrein Noordersluis, gelegen in het zuidwesten van Lelystad en is circa 196 hectare groot. Op dit terrein vind je met name bedrijven in de industrie en groothandel. Maar ook zijn er dienstverlenende bedrijven, en andere bedrijven op de representatieve locaties langs de dreven. Bedrijventerrein Noordersluis heeft een gemengd karakter. Het terrein is goed bereikbaar vanaf de snelweg A6 richting Almere/Amsterdam/Utrecht en de andere kant op richting Noord Nederland. Daarnaast bent u via de Houtribdijk snel in Noord-Holland.

PARKEERGELEGENHEID
Op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid.

HUURSOM EN VOORWAARDEN
– Huursom: € 995,– per maand excl. BTW
– Huursom is jaarlijks geïndexeerd zoals gebruikelijk.
– Servicekosten: € 50,– per maand excl. BTW
– Per direct beschikbaar.
– Waarborgsom of bankgarantie t.w.v. 3 x (1 mnd huur + btw + servicekosten)

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

Energie Prestatie Certificaat:
A+

Bent u geïnteresseerd, neem dan gerust telefonisch contact met ons op dan gaan we het pand samen met u bezichtigen. 
Wij kunnen dit vaak al op korte termijn realiseren.

Voor meer informatie:
Siewe Bedrijfsmakelaars
tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu