Het verhaal van de ‘heren van Nobel’

Ooit zat Snuifje in het winkelpand aan de Kapelstraat in Bussum. Nu huisvest Nobel daar. Siewe Zakelijk is betrokken geweest bij de transformatie van het pand en het vinden van een nieuwe eigenaar. Leonard legt uit hoe dit gegaan is.

Meedenken

“Snuifje was een van-alles-en-nog-wat-winkel. Boven het winkelpand zaten twee appartementen en onder het gebouw was een kelder. De eigenaresse vroeg ons om advies. Moest ze gaan verbouwen? Wij deden onderzoek en concludeerden dat in haar geval verkopen beter zou zijn. Op dat moment transformeerde de Kapelstraat naar een horecastraatje en we vonden snel een belegger die hier ondernemerskansen zag. Er zat al een horecavergunning op het pand, dus dat hielp.”

Doorpakken

“Wij lieten impressies maken die de mogelijkheden van de ruimte visualiseerden. Toen kwamen de jongens van Nobel op ons pad. Ze zagen het wel zitten om hier te huren en wilden grootscheeps investeren om het pand helemaal ‘eigen’ te maken. Wij brachten de belegger en ondernemende huurder met elkaar in contact en begeleidden aan de zijlijn het project. Zo kwam Nobel tot stand.”

Kansen zien en verbinden

“Ik vind het leuk om als bedrijfsmakelaar van meerwaarde te zijn door kansen te zien, net even dat beetje extra moeite te doen en partijen aan elkaar te verbinden. Nu geniet ik geregeld van een kop goede koffie en wat lekkers bij Nobel. Het is een succes en daar ben ik trots op!”

Menu