De Binderij 36 Almere

1321 EJ
ALMERE
Huurprijs € 3.500,- p.m.

ZEER REPRESENTATIEVE EN FUNCTIONELE BEDRIJFSRUIMTE VAN 457 M² IN TOTAAL
Zeer representatieve en functionele bedrijfsruimte, met kantoor op de verdieping en videvloer van totaal ca. 457 m² verdeeld over ca. 337 m² bedrijfsruimte en ca. 65 m² kantoorruimte op de verdieping, en ca. 55 m² vide. Het pand heeft eigen parkeergelegenheid en is zeer goed bereikbaar vanaf de A6. De huidige inrichting van dit pand biedt vele mogelijkheden.

Kantoor en bedrijfsruimte zijn aan twee verschillende zijden van het gebouw gevestigd. Hierdoor wordt representativiteit van een kantoor met eventueel een baliefunctie gecombineerd met de functionaliteit van een overheaddeur. Hierdoor is het pand geschikt voor diverse doeleinden. Op dit moment is aan de voorzijde een motorenshowroom en aan de achterzijde een werkplaats.

AFMETINGEN:
Begane grond: bedrijfsruimte circa 232,5 m² (nummer 36) en ca. 105 m² bedrijfsruimte (nummer 38)
Eerste verdieping: kantoorruimte circa 65 m² en videvloer van ca. 55 m²
Totaal circa 457 m²

INDELING
Entree, showroomruimte, kantoor, toegang tot de werkplaats/bedrijfsruimte, met toilet/pantry.
Trap naar kantoorruimte op de verdieping en videvloer. Overigens is de videvloer te verwijderen zodat er meer ruimte in de bedrijfsruimte komt.

OPLEVERINGSNIVEAU:
– Overheaddeur 3,25 m
– Hoogte hal 7 m
– Volledig geïsoleerd
– CV- gestookte heater in de bedrijfshal(stadsverwarming)
– Systeemplafond met inbouwarmaturen
– Keuken
– Toilet
– Te openen ramen

HUURSOM:
€ 3.500,– p/mnd. ex BTW

SERVICEKOSTEN:
€ 50,– p/mnd. ex BTW

BESCHIKBAAR
Voorjaar 2024

PARKEREN
Op eigen terrein voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

BEREIKBAARHEID
Met de auto in zes minuten vanaf de A6. Met de stadsbus van station Almere Centrum in zeventien minuten naar de dichtstbijzijnde halte Literatuurwijk Oost of in tien minuten loopafstand van station Almere Muziekwijk.

LOCATIE
Bedrijventerrein De Binderij is via de Hogering direct aangesloten op de A6, hierdoor is een uitstekende bereikbaarheid met o.a. de auto gewaarborgd. Het centrum van Almere-Stad is zowel met het openbaar vervoer als met het eigen vervoer goed te bereiken.

CONTROLE OP DE PRODUCTIE VAN SOFTDRUGS:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

ENERGIE PRESTATIE CERTIFICAAT:
Bij het plaatsen van dit object op internet was nog geen Energie Prestatie Certificaat beschikbaar. Het pand is recent aangepast aan de eisen van deze tijd. Deze zal op korte termijn, doch voor het sluiten van de huurovereenkomst beschikbaar gemaakt worden.

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER
Siewe Bedrijfsmakelaars
zakelijk@siewe.nl
036 303 09 94

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu