Monitorweg 10 Almere

1322 BJ
Almere
Huurprijs € 1.375,- p.m.

HOOGWAARDIG AFGEWERKTE BEDRIJFSRUIMTE VAN 175 M² TOTAAL
Bijzonder fraaie, zeer functionele en uiterst compleet opgeleverde bedrijfsruimte van in totaal 175 m² waarvan 100 m² bedrijfsruimte op de begane grond en ca. 75 m² kantoorruimte op de eerste verdieping opgedeeld in 2 ruimtes. Het pand is bijzonder hoogwaardig afgewerkt met vloerbedekking, systeemplafonds, bekabeling, fraai keukenblok, ruime spreekkamer en heel veel licht.

Door de ligging vrijwel direct aan de A6 en de Hogering (afslag 3 op de A6) is het zeer goed bereikbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU
– overheaddeur
– volledig geïsoleerd
– centraal verwarmingssysteem
– systeemplafond met inbouwarmaturen
– luxueuze TL-armaturen
– vloerbedekking

HUURSOM
€ 1.375,– per maand exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
in overleg

PARKEREN
Direct voor de deur is ruim voldoende parkeergelegenheid.

LOCATIE
Bedrijventerrein Gooisekant is via de Hogering direct aangesloten op de A6, hierdoor is een uitstekende bereikbaarheid met o.a. de auto gewaarborgd. Het centrum van Almere-Stad is zowel met het openbaar vervoer als met het eigen vervoer goed te bereiken. Binnen Almere is geen betere locatie.

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.
 
Bent u geïnteresseerd, neem dan gerust telefonisch contact met ons op dan gaan we het pand samen met u bezichtigen. Wij kunnen dit vaak al op korte termijn realiseren.

Siewe Bedrijfsmakelaars
Veluwezoom 5, Almere
tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu