Bakkenzuigerstraat 8 Almere

1333 HA
ALMERE
Huurprijs € 1.250,- p.m.

MULTIFUNTIONELE BEDRIJFSRUIMTE VAN TOTAAL 140 M² VERDEELD OVER TWEE VERDIEPINGEN, MET ZONNEPANELEN OP HET DAK, EN TWEE PARKEERPLAATSEN OP BEDRIJVENTERREIN POLDERVLAK. Op de eerste verdieping een comfortabele kantoorruimte en aparte keuken van ca. 70 m² voorzien van airconditioning, wandafwerking en laminaat. Voor de deur is ruimschoots gelegenheid tot parkeren.

INDELING
Begane grond: Entree, bedrijfsruimte bereikbaar middels zo wel een overheaddeur als een loopdeur, meterkast en trapkast, toilet.
1e Verdieping: Hardhouten trap naar de eerste verdieping met circa 70m² kantoorruimte. De kantoorruimte heeft een eigen entree.

DRAAGKRACHT VLOEREN
Begane grond : Circa 500 kg/m²
Verdieping : Circa 250 kg/m²

OPLEVERINGSNIVEAU
Bedrijfsruimte:
– Overheaddeur.
– Toilet.

Kantoorruimte:
– Systeemplafond met inbouwarmaturen.
– LED verlichting
– Wandafwerking.
– Vaste Vloerbedekking.
– Moderne keuken.
– CV ketel.
– Airconditioning.
– Zonnepanelen (6X).

HUURPRIJS
€ 1.250,– per maand, excl. BTW

SERVICEKOSTEN
€ 50,– per maand, excl. BTW

BESTEMMING
Enkelbestemming, bedrijventerrein -2
Functieaanduiding: bedrijf tot en met categorie 2
Functieaanduiding: Dienstverlening
– Ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 2’ bedrijven behorende tot ten hoogste categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, inclusief ondergeschikte detailhandel, ondergeschikte horeca en kantoren met dien verstande dat per bedrijf maximaal 50% van de bedrijfsvloeroppervlakte voor (niet-zelfstandige) kantoordoeleinden mag worden gebruikt;

Voor meer informatie, kijk op het Omgevingsloket:
https://omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart/documenten/NL-IMRO-0034-BP3E02-vg01-1/plekinfo?regelsandere=regels&locatie=bakkenzuigerstraat-8-1333ha-almere&bestuurslaag=gemeente&session=a69b3e0f-deed-4cf3-94ed-1ed6cf8d0e91

LOCATIE
Bedrijventerrein Poldervlak is gelegen in Almere– Buiten. Het bedrijventerrein is via de Buitenring of de Tussenring direct aangesloten op de A6, hierdoor is een uitstekende bereikbaarheid met o.a. de auto gewaarborgd. Het centrum van Almere-Buiten alsmede het centrum van Almere-Stad is zowel met het openbaar vervoer als met het eigen vervoer goed te bereiken.
Almere-Buiten kent een heldere en logische infrastructuur, die het zoeken naar een bepaalde locatie vergemakkelijkt en een vlotte doorstroming van het verkeer sterk bevordert. Wonen, werken en recreëren: voor elk facet zijn er adequate voorzieningen.

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:

Siewe Bedrijfsmakelaars
ALMERE
Tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu